reklama
Agawa25
Fanka BB :)
no mój może też je malutko bo się rozchorował :-(dałam mu dziś ten antybiotyk bo się boję żeby gorzej nie było :-( a kaszle mi teraz przez sen okropnieAntoś jadł mniej jak mu zęby miały wyjść- bolały go dziąsła
a najgorzej z tym lakcidobaby bo to jest w saszetkach i za chiny mi nie chce wypić tego
to współczuje, na pewno od choroby ma słabszy apetyt- to przecież normalneno mój może też je malutko bo się rozchorował :-(dałam mu dziś ten antybiotyk bo się boję żeby gorzej nie było :-( a kaszle mi teraz przez sen okropniea najgorzej z tym lakcidobaby bo to jest w saszetkach i za chiny mi nie chce wypić tego
![]()
Agawa25
no ja też jeszcze ;-) to nie dużo nas zostało ;-)właśnie niedługo chciałabym kończyć karmienie piersią, chociaż na razie on jest tak przyzwyczajony, ze sobie nie wyobrażam.
no właśnie jak kupowałam to się nie zapytałam i nie przewidziałam że będzie problemAgatka to moze fdaj mu zwykły klakcid...dodaj do sloiczka z jedzonkiem...albo lacidofil to sa kapsulki...łatwo otworzyc i proszek wsypac
zaraz spróbuje może na śpiąco wypijedaje mu kaszki z bobovity rano i wieczorem one sa z mlekiem modyfikowanymmrowa1 i jakie mleczko dajesz teraz Kondzikowi? modyfikowane czy zwykłe?

nie no wymiekam chwile człowieka nie am a tyle nadrabiania

zlitujcie sie troche nad innymi;-)Ilaria ja mysle od kwietnia zapisac sie na aerobik

Kasiu ja tez ciwicze od srody ciekawe ile bede miec zapału

Ania no cóz przyznaje sie ebz bicia ze nie androbiłam wczorajszego wieczoru:-

Kicia lepeij zeby to nie byla migrena ja tez czasem tego doswiadczam i wiem co to ejst

Agunia jak dla mnie super torebka i z ata cene;-) ja nie lubie duzych bo nie mam co w nich nosic

Agawa a spróbuj strzykawka podac

Agawa25
tak się zastanawiałam czy butelkę ci pije bo ja jak Kubę kończyłam karmić to pamiętam że flachę dostawał i zastanawiałam się jak teraz zrobię choć jeszcze pewnie pokarmię ...daje mu kaszki z bobovity rano i wieczorem one sa z mlekiem modyfikowanym
Agawa a spróbuj strzykawka podac![]()
strzykawkę próbowałam tylko że ostatnio tyle tego dostaje że się cwany robi i wypluwa
najważniejszy to ten anty żeby nie wypluł bo potem nie wiadomo czy dać znów czy co zrobić...reklama
Agawa25
kobieto a na co ci therm line 2Madzia cos nas zaniedbujesz...mi wczoraj przyszedł therm line 2 i staram sie ćwiczyc....
kupiłam ja a co tam....