reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Agunia: jak Ci sie podoba i bedizesz ją chociaż od czasu do czasu nosić-np. do kościoła to weź; zwłaszcza że tak mało kosztuje :-)

reklama
Antoś jadł mniej jak mu zęby miały wyjść- bolały go dziąsła
no mój może też je malutko bo się rozchorował :-(dałam mu dziś ten antybiotyk bo się boję żeby gorzej nie było :-( a kaszle mi teraz przez sen okropnie :dry: a najgorzej z tym lakcidobaby bo to jest w saszetkach i za chiny mi nie chce wypić tego:baffled:

no mój może też je malutko bo się rozchorował :-(dałam mu dziś ten antybiotyk bo się boję żeby gorzej nie było :-( a kaszle mi teraz przez sen okropnie :dry: a najgorzej z tym lakcidobaby bo to jest w saszetkach i za chiny mi nie chce wypić tego:baffled:
to współczuje, na pewno od choroby ma słabszy apetyt- to przecież normalne

Agatka to moze fdaj mu zwykły klakcid...dodaj do sloiczka z jedzonkiem...albo lacidofil to sa kapsulki...łatwo otworzyc i proszek wsypac

właśnie niedługo chciałabym kończyć karmienie piersią, chociaż na razie on jest tak przyzwyczajony, ze sobie nie wyobrażam.
no ja też jeszcze ;-) to nie dużo nas zostało ;-)
Agatka to moze fdaj mu zwykły klakcid...dodaj do sloiczka z jedzonkiem...albo lacidofil to sa kapsulki...łatwo otworzyc i proszek wsypac
no właśnie jak kupowałam to się nie zapytałam i nie przewidziałam że będzie problem :baffled: zaraz spróbuje może na śpiąco wypije

mrowa1 i jakie mleczko dajesz teraz Kondzikowi? modyfikowane czy zwykłe?
daje mu kaszki z bobovity rano i wieczorem one sa z mlekiem modyfikowanym:tak:

nie no wymiekam chwile człowieka nie am a tyle nadrabiania:sorry2::-p zlitujcie sie troche nad innymi;-)
Ilaria ja mysle od kwietnia zapisac sie na aerobik:-p
Kasiu ja tez ciwicze od srody ciekawe ile bede miec zapału:sorry2:
Ania no cóz przyznaje sie ebz bicia ze nie androbiłam wczorajszego wieczoru:-:)zawstydzona/y: ale za to teraz sumiennie odrabia zadanie:-D:rofl2:
Kicia lepeij zeby to nie byla migrena ja tez czasem tego doswiadczam i wiem co to ejst:no::wściekła/y:
Agunia jak dla mnie super torebka i z ata cene;-) ja nie lubie duzych bo nie mam co w nich nosic:sorry2::-p
Agawa a spróbuj strzykawka podac:tak:

Madzia cos nas zaniedbujesz...mi wczoraj przyszedł therm line 2 i staram sie ćwiczyc....
kupiłam ja a co tam....

daje mu kaszki z bobovity rano i wieczorem one sa z mlekiem modyfikowanym:tak:
Agawa a spróbuj strzykawka podac:tak:
tak się zastanawiałam czy butelkę ci pije bo ja jak Kubę kończyłam karmić to pamiętam że flachę dostawał i zastanawiałam się jak teraz zrobię choć jeszcze pewnie pokarmię ...
strzykawkę próbowałam tylko że ostatnio tyle tego dostaje że się cwany robi i wypluwa :baffled: najważniejszy to ten anty żeby nie wypluł bo potem nie wiadomo czy dać znów czy co zrobić...

reklama
Do góry