reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Witam sobotnio.

Całą noc lało, ale teraz się rozpogadza.
Jak się rano obudziłam to znowu nie mogłam mówić, pół godziny ponad kaszlałam i stwierdziłam że nie ma co czekać już na poprawę tylko wzięłam normalny antybiotyk. Mam nadzieję, że szybko mi pomoże.

Wszystkiego najlepszego dla Magdalen.

Anita - 100 lat !!!

hej :-) witam tradycyjnie piżamowo :-);-)

Anita wszystkiego najlepszego!
947.jpg

Moje dziecko zażyczyło sobie na DZ to grę
GRA PIRANIE ATAKUJĄ MATTEL REKLAMA TV (647824186) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
tak się zastanawiam czy sobie poradzi ale chyba się skuszę ;-)
K jak widzi reklamę to "chce takie" ;-) wydaje się być fajne :tak:

Hej dziewczyny, ja tez jestem z Tarnowa.
witaj :-):tak:a w których rejonach Tarnowa mieszkasz?
ja załatwiłam w końcu wszystko w Krakowie wpisy mam i pracę mam :tak: nawet nie jest tak tragicznie z tymi poprawkami tzn posiedzę cały tydzień ale i tak myślałam że będzie gorzej ;-);-);-)
brawo! :-) poprawki załatwisz i będziemy niedługo kolejnego magistra oblewać :-);-)

W poniedziałek Karola w przedszkolu ma zawody z okazji Dnia Dziecka i będą dzieci z innego przedszkola. Adikowego?
A we środę ma zakończenie roku i będzie góralką :-)
Tylko ze to wszystko jest zaplanowane w ogródku ale przy takiej pogodzie to nie wiem :no:
słyszałam, że właśnie do środy ma być taka pogoda:eek:
Agunia robiłaś tą sałatkę szopską?

Ostatnia edycja:
Hejka
Beti tak robilam;-);-)wyszla bardzo dobra;-)jak ccesz dam przepisik:happy:
Ania ja zlewam...obiad jutro gdzies zamówie , albo na pizze pójdziemy;-)dzieciaki idą na służbe więc luzik:sorry:wedliny mnostwo dostałam, z imprezy i salatki tez;-);-)
wode i chlebek kupiłam...ciastka dostali od babci więc tez mają:laugh2:jak cos to na stacje skocze bo statoil pod nosem:happy:

najwyżej dzieciakom jakies kruche upieke ciacha:-):-):-)
jakos tak nic mi sie nie chce:eek::eek:posprzatalam cały dom, poodkurzałam, wymylam podłogi i ufarbowalam włosy:rofl2:

dzięki laseczki:-)
super że spotkanko udane

dziewczyny kiedy pod świtem i carrefourem są imprezy dla dzieci na dzień dziecka?
Agawa pod Carrefourem jest od 12. do 18. My juz zaliczylismy ponad godzinna zabawe i o dziwo bylo super. Jest rodeo, dojenie krowy, dmuchany zamek do skakania, rozdaja balonz lizaki wate cukrowa. Wszystko za darmo.

Wy wszystkie piżamowo a ja już sklep zaliczyłam. :-)
Ania my z Matusiem poszlismy do sklepu o 8. bo mnie na swieze buleczki zebralo:-) Tyle ze Matus wstal po 5. :baffled:

Witam
Anita wszystkiego najlepszego!!!
Kasiu bardzo Ci dziękuję za namiary.
Marylena mnie rónież było bardzo miło.

A co tu takie pustki wieczorem:laugh2::laugh2::eek::eek:pewnie pieczecie wszystkie;-);-);-)
Madzia ty już pewnie śpisz żeby być lux wyspana na wesele:laugh2:miłej zabawy:-Dniech wam sie wszystko uda:-)
Anitka świętujesz pewno urodzinki:happy:

reklama
Do góry