• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

reklama
Witam sobotnio.

Całą noc lało, ale teraz się rozpogadza.
Jak się rano obudziłam to znowu nie mogłam mówić, pół godziny ponad kaszlałam i stwierdziłam że nie ma co czekać już na poprawę tylko wzięłam normalny antybiotyk. Mam nadzieję, że szybko mi pomoże.

Wszystkiego najlepszego dla Magdalen.

Anita - 100 lat !!!

hej :-) witam tradycyjnie piżamowo :-);-)

Anita wszystkiego najlepszego!
947.jpg

Moje dziecko zażyczyło sobie na DZ to grę
GRA PIRANIE ATAKUJĄ MATTEL REKLAMA TV (647824186) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
tak się zastanawiam czy sobie poradzi ale chyba się skuszę ;-)
K jak widzi reklamę to "chce takie" ;-) wydaje się być fajne :tak:

Hej dziewczyny, ja tez jestem z Tarnowa.
witaj :-):tak:a w których rejonach Tarnowa mieszkasz?
ja załatwiłam w końcu wszystko w Krakowie wpisy mam i pracę mam :tak: nawet nie jest tak tragicznie z tymi poprawkami tzn posiedzę cały tydzień ale i tak myślałam że będzie gorzej ;-);-);-)
brawo! :-) poprawki załatwisz i będziemy niedługo kolejnego magistra oblewać :-);-)

W poniedziałek Karola w przedszkolu ma zawody z okazji Dnia Dziecka i będą dzieci z innego przedszkola. Adikowego?
A we środę ma zakończenie roku i będzie góralką :-)
Tylko ze to wszystko jest zaplanowane w ogródku ale przy takiej pogodzie to nie wiem :no:
słyszałam, że właśnie do środy ma być taka pogoda:eek:
Agunia robiłaś tą sałatkę szopską?

Ostatnia edycja:
Hejka
Beti tak robilam;-);-)wyszla bardzo dobra;-)jak ccesz dam przepisik:happy:
Ania ja zlewam...obiad jutro gdzies zamówie , albo na pizze pójdziemy;-)dzieciaki idą na służbe więc luzik:sorry:wedliny mnostwo dostałam, z imprezy i salatki tez;-);-)
wode i chlebek kupiłam...ciastka dostali od babci więc tez mają:laugh2:jak cos to na stacje skocze bo statoil pod nosem:happy:

najwyżej dzieciakom jakies kruche upieke ciacha:-):-):-)
jakos tak nic mi sie nie chce:eek::eek:posprzatalam cały dom, poodkurzałam, wymylam podłogi i ufarbowalam włosy:rofl2:

dzięki laseczki:-)
super że spotkanko udane

dziewczyny kiedy pod świtem i carrefourem są imprezy dla dzieci na dzień dziecka?
Agawa pod Carrefourem jest od 12. do 18. My juz zaliczylismy ponad godzinna zabawe i o dziwo bylo super. Jest rodeo, dojenie krowy, dmuchany zamek do skakania, rozdaja balonz lizaki wate cukrowa. Wszystko za darmo.

Wy wszystkie piżamowo a ja już sklep zaliczyłam. :-)
Ania my z Matusiem poszlismy do sklepu o 8. bo mnie na swieze buleczki zebralo:-) Tyle ze Matus wstal po 5. :baffled:

A co tu takie pustki wieczorem:laugh2::laugh2::eek::eek:pewnie pieczecie wszystkie;-);-);-)
Madzia ty już pewnie śpisz żeby być lux wyspana na wesele:laugh2:miłej zabawy:-Dniech wam sie wszystko uda:-)
Anitka świętujesz pewno urodzinki:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry