reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
My też byliśmy jeszcze pod Carrefourem i było całkiem fajnie chociaż ludzi więcej. Oczywiście rodeo zaliczone :-D Jutro mamy imprezę w Niecieczy. Mam nadzieję że nie będzie już padało bo wszystko jest na stadionie więc jak coś to będzie straszne błoto.
Lecę odespać 2 noce bo ledwo na oczy widzę. Matuś też jest dzisiaj totalnie dupny bo usnął nam w aucie w najmniej odpowiednim momencie :baffled:

Kasia nie wiem czy to nasze przedszkolaki mają przyjść do Karoli przedszkola, wiem tylko że nasze przedszkolaki maja w poniedziałek przyjść ubrane na żółto niebiesko i mają mieć jakieś konkurencje sportowe ale czy tylko u nas w przedszkolu czy gdzie indziej to nie mam pojęcia :eek:

Kuba dziś zjeździła pół Tarnowa za tą grą dla młodego i normalnie w całym Tarnowie jej nie było :szok::szok::szok: muszę chyba zamówić na allegro z tym że nie dojdzie na pewno na czas :-( trzeba będzie Adikowi kupić coś zastępczego na poniedziałek a na gierę będzie chyba musiał poczekać :tak:

Hejka!!!

Anita to fajowy dzień mialas:tak::tak::tak::-D:-Dsuper są takie niespodzianki:laugh2:

Piotus wszystkiego naj naj na urodzinki

urodziny.gif

reklama
Do góry