reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Znowu mamy beznadziejną pogodę. U nas w nocy strasznie lało i dopiero po 8. przestało. Coś mi się wydaje że z dzisiejszego Dnia Dziecka nici :baffled: Na stadionie nawet jak nie będzie już padało to będzie błoto :eek: Szkoda.

reklama
Witam :-)
Matko ale pogoda :szok::wściekła/y:

Anita to super urodziny miałaś :-)

Piotrusiu!
Moc życzeń urodzinowych!
\
tort.gif

Przepraszam ale muszę się wyżalić bo normalnie płakać mi się chce. Niestety Dawid pojechał i wróci wieczorem więc nawet nie mam z kim pogadać :-(
Strasznie nie lubię durnego wychowywania dzieci ktore stosuje ANeta. Aneta bierze sobie sama co chce i ewentualnie da Darii ale nikogo innego nie zapyta czy chce. Dała Darii picie przy obiedzie więc Mateusz jedząc rosół oczywiście też zapragnął herbatki. Aneta wyskoczyła na to z tekstem że ma zjeść zupkę bo jest niegrzeczny i one z Darią obrażą się na niego za to. Ale tego że postępuje egoistycznie to absolutnie nie zauważa.
Daria zaczęłą rzucać zabawkami więc zwróciłam jej uwagę. Ta oczywiście totalnie przestała się odzywać a Aneta, po którejś mojej próbie uzyskania odpowiedzi od Darii dlaczego to robi, jedynie powiedziała żeby poskładała już zabawki i poszła na dół.
Jakiś czas temu Daria popisała kolekcję książek z płytą za którą moja mama dała w sumie 360 zł. Dziadek gdy o tym powiedzieliśmy zasugerował że sami to zrobiliśmy a potem zwaliliśmy na Darię. Pokazałam to Anecie i cholera mnie wzięła bo nawet żadna głupiego przepraszam nie powiedziała.

Wiecie, ja już nie wiem czy to ja jestem jakaś nienormalna czy ona. Ale normalnie gotuje się we mnie.

Anita :-D:-D:-D niezły gość dobrze że odzyskałaś kontakt ze światem :-)
Karolcia współczuję tych kłótni :-( a kto to jest Aneta?

Anita no dokładnie;-) ale się człowiek uzależnia :szok::-D

ja myslałam o spacerku ale już mi przeszło bo wieje okropnie :baffled::eek: a czapki dla M nie mam bo wyprałam a tu się okazało że mam tylko jedną:laugh2:

ja uwielbiam kapelusiki :tak: Kubie zawsze zakładałam a dla Mikołjka jeszcze nie kupowałam ;-) a teraz Kuba juz nie chce :-D tylko czapkę z daszkiem nosi:rofl2:

reklama
My już jesteśmy w domku. Pojechaliśmy o 16. do Niecieczy tyle że Matusia ubierałam na śpiąco :-D Obudził się dopiero w samochodzie.:-D Niestety było trochę zimno ale bryczka "OpaOpa" i karuzela zaliczone. Przy okazji Matuś zjadł kiełbasę z grilla bo z wiadomych powodów po przebudzeniu nie zjadł drugiego dania w domu. :-) Dominika pilnowali Aneta z chłopakiem więc Matuś mógł w miarę poszaleć. Chociaż oczywiście był problem bo Aneta i Daria nie ubrały się odpowiednio i zmarzły :eek: Normalna tragedia.
W zestawie karnetów które dostaliśmy były lody i wyobraźcie sobie że była wielka kolejka do lodów :baffled: Aż mnie telepało na sam widok.

Do góry