reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Cześć dziewczynki!!!

Witam z ranka:tak::tak:pogoda taka sobie:eek::eek::eek::eek:moze nie rozpada sie nagle:baffled:
Popijam kawkę;-)wam też zrobiłam:happy:

kawa.JPG

do potem:laugh2::laugh2::laugh2::-)

reklama
hej Agunia :-)a ty co cierpisz na bezsenność :-D co sie tak rano zerwałaś;-) kawka super pychotka

ja się zabieram za poprawianie :baffled: miłego dnia wszystkim :cool2:

Ja też witam porannie, chociaż nie najprzyjemniej zaczął się ten dzień. O 6. dostaliśmy informację że Dawida babcia dzisiaj rano umarła. Od tego czasu już nie śpię :no: nosi mnie koszmarnie.
Za miesiąc jej wnuczka bierze ślub i nie wiem co oni w tej sytuacji zrobią z weselem :-(

Ostatnia edycja:
to i ja się witam:tak:

pogoda oczywiście paskudna więc juz sama nie wiem czy jedziemy gdzies czy nie..:baffled:

karolcia przykra sytuacja..współczuję:-(
Dzięki.

A pogoda jest paskudna. Siedzimy w domu a i tak jest mi zimno. Pewnie wyślę Dawida żeby trochę przepalił w piecu bo koszmar jakiś jest. My musimy wyjść z domu bo Dawid musi do kierownika pojechać z chorobowym. Chłopców musimy zabrać ze sobą bo teściowie pojechali do Brzeska.

hej laseczki
chcę wam polecic super foremki do robienia lodów :-)
09_26093_b.jpg

my mamy takie i tylko soku nalewamy i za parę godzin super lody i zdrowe i mało kaloryczne;-)
będą w lidlu w tym tygodniu;-)

Anita doktorat może nie ale już sobie wymysliłam co następne więc jeszcze ze trzy lata nauki mnie czekają ;-):tak:
karolcia-83 to się cieplutko ubierzcie:happy:
Aneczka a ty gdzie znów jakąś lekturę dorwałaś?

ale trafiłam z tymi lodami :-D:-D akurat jak wszystkim zimno:sorry:

Heloł :-)

ale pogoda brrrrr :baffled: zimno i mokro:crazy:

Marcel wczoraj pospał do 9.30 :tak: a dzisiaj się obudziło 5 :szok: ale włączyliśmy mu bajki, chwile pooglądał i przyszedł do nas i zasnął jeszcze :zawstydzona/y: a ja jestem nie do życia :-( Jutro moja teściowa przyjeżdża ;-)

Karolcia przykro mi :-(

Agawa życzę szybkich poprawek i szybkiej obrony na min. 5 ;-) a co do lektury to na razie szukam odpowiednio wciągającej :-D

witam poniedziałkowo
dla wszystkich naszych dzieciaczków -
wszystkiego najlepszego
balony.jpg

dla Piotrusia - spełnienia marzeń z okazji urodzin
tort,samochod,1.jpg

Anita, Magdaleny - wszystkiego naj naj naj!!!
5997_59795997_561.jpg

widzę, że narzekacie na pogodę...no ale jak tu nie narzekać patrząc przez okno
agawa co za szaleństwa...kolejne studia? Ty faktycznie doktorat niedługo zrobisz :-D:tak:;-)
mrowa jak tam po weselu?
anneczka niebawem znowu coś dorwiesz do czytania ;-)
agunia pyszna kawka...podoba mi się Twoje "niechcenie" :-D:-D:-D
witam nową mamę :-)

my już po urodzinach :-) dobrze, że chociaż na chwilę zaświeciło słonko popołudniu to grill nam się udał ;-)

reklama
Do góry