reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Hejka....

Agatka gratuluje ukończenia pracy;-);-);-)
Massiek fajnie ze Adik zdrowy juz...fajnie ze sie rozerwałas:laugh2::laugh2:
Anitka bedzie dobrze:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:nic mu nie bedzie;-);-);-)

reklama
Anitaa trzymam kciuki żeby nic się u Was nie rozwinęło. My tą noc mieliśmy względną ale i tak za bardzo nie pospaliśmy. Na szczęście Dawid i mama pomogli i jakos przetrwaliśmy. Na dzisiaj mamy już zamówioną wizytę lekarską i modlę się żeby nie wysłał nas do szpitala. Niestety Dominik ma katar i trochę kaszle ale przynajmniej pozwala sobie ściągać odciągaczem.

no to juz mam wstęp i zakończenie :-) niezmiernie mnie to cieszy :-) tylko jeszcze jakby mi któras w was mogła pomóc i napisać jak zrobic automatycznie strony do spisów :sorry: bo mi się nie chce szukać po kolei to byłabym wdzięczna

Anita to na pewno nic mu nie będzie ;-)
Karolcia zdrówka dla chłopców:tak:
Agunia to kiedy się widzimy :happy:

Agatka kiedy chcesz:-D:-D:-D:-D:-Dzapraszam zawsze:tak:
ja zrobilam już kompot i placek;-);-)trzeba wykorzystac te truskawki bo piekne sa i pyszne:happy:

Anita mysle ze nie powinno mu sie nic stac;-) w końcu trzeba hartowac od małego:-p;-)
Karolcia zdrowka dla chlopaków:-)
Massiek oj to pobalowałas:-D:rofl2: mój tez siedizał w komisji i nie głosował:confused2::-p
Kasiu i jak dzis Karolinka?

Mela miała dizs wyjazd przedszkolny do PZ cieszła sie strasznie:-D;-)
a mnie cos łamie w kościach:baffled:

Anita dziekuję ci bardzo :-)
Agunia jutro?

idę próbować;-) a póki co morduję się z programem antyplagiatowym ale wszystko jest pod górkę na tej uczelni :angry: sami mamy sobie to sprawdzać i generować jakieś raporty a zalogować się można jedynie z kampusu uczelni :wściekła/y:

mrówa ile wcześniej rezerwowałaś urodziny w pz?

reklama
Anita mam worda 2003 i nie widzę niestety tych nagłówków tzn widze nagłówek i stopka ;-) ale nie wiem czy o to chodziło?

spróbuję jeszcze wieczorem do tego wrócic ale nie chce cię zadręczać więc może zrobię to z ręki :)

Ostatnia edycja:
Do góry