reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Co za chamstwo, nie ma moich seriali na polsacie i jak ja mam prasować?
I nie było polsatowskiej wieczorynki, i milionerów na TVN i Michał też był zawiedziony. :wściekła/y::baffled:

reklama
Hej dziewczyny

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków :tak:

Adik zdrowy więc jutro uderzamy do przedszkola (w końcu) ;-)
A ja dziś nie w formie :-( byłam wczoraj na wieczorze panieńskim koleżanki i troszkę zabalowałyśmy ;-):oo: (myślę że nie potrzebnie napiłam się szampana) :rolleyes:
A my dziś sami bo K. na wyborach jest i pewnie wróci po 24 dopiero :eek: ale za to kaska dodatkowa będzie :wink: ja wczoraj wydawałam to on dziś musi zarobić hehe.

Ja byłam dziś głosować:tak: a mój K. nie jak reszta "forumowych mężów" ;-)

hej laseczki
skończyłam:-):-):-)jeszcze tylko wstęp i zakończenie :tak::tak::tak:
WOW brawo
549.gif

witam z rana :-)
dzięki wielkie:happy:
Masiek to ładnie mocny ten szampan:-D:szok::-D że aż nie w formie po nim;-)super że Adik zdrowy :happy:
Agunia super wycieczka :-)
ania.chlopcy super ta parada żałuję że się jednak nie wybrałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kasiadove i co jak Karolka? idziecie na ten występ?:-) a z jakiej to okazji?
anitaa84 jak Oskarek? nie wykluło mu się nic przez nockę?

ja mam dziś dzień mamy i taty w szkole i przedstawienie :happy::happy::happy: trochę późno ale lepiej niż wcale :tak::tak::tak:
miłego dnia wszystkim

reklama
Do góry