reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Karola ja sie nie wybieram, bylismy już 2 razy :tak:
Kasiu to ile tych osób było?
Fajnie, że Karola zadowolona :tak: A Ty sie pewnie nie znasz na sztuce filmowej i tyle :-D
Aneczka potwierdzam - super zdjęciana nk :tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Karola no niestety tyle kosztuja:eek: ale jak bedize goraco to ci wspólczuje tam siedziec:sorry: mysmy tez juz zaliczyli cyrk w tym roku i jak Mela miała ponad 2 lata i jej sie nawet podobało:tak:
Agawa z checia bym ci pożyczyla wózka ale niestety ja mam mini taki jak Kasia i uzywamy go często:sorry:
Kasiu domyślam sie ze mało ;-) 20-30?

a odnośnie Tarnowa uwazam ze Kasia ma racje :tak: Mimo ze mały ten nasz tarnówek to staraja sie nam uatrakcyjnic czas trzeba tylko wykazac checi zeby cos znaleźć;-)
Wiadomo ze Kraków to ogromne miasto i do tego pełne turystów studentów i pełno ejst imprez róznego rodzaju akzdy cos znajdzie dla siebie tam;-)

Dobry wieczór.

Jestem wykończona po całym dniu. Jedno zakończenie roku za mną. :-) Fajnie dzieciaki występowały. Wśród widzów był gość specjalny, który na koniec ocenił występ na 2 dziesiątki i rozdał autografy. :tak: Tym gościem był Zbigniew Wodecki - prywatnie dziadek Julki. :-) Wcześniej dzieci odśpiewały Pszczółkę Maję. :tak::-D
Jutro znowu dzień pełen atrakcji - idziemy na urodziny kolegi, prosto po przedszkolu więc do domu dotrzemy po bajce.
A w środę kolejne zakończenie.
W czwartek ostatnie atrakcje - Michał jedzie na całodzienną wycieczkę do Niepołomic (o 7:15 mają śniadanie, 7:45 wyjazd) a ja po południu zebranie Rady Rodziców.
I to by było na tyle w tym tygodniu.

beti801 Hmm, to może moje wiercipięty też by wytrzymały na spływie?

hejka

miotlica super że zaczynasz prawko będziemy kibicować
Mini a co dziś porabiacie?
Kasia oglądałam te mini w mieszku i powiem ci że super tylko czy mi dzieciątko z niego za szybko nie wyrosnie:baffled: a dziś się jednak nigdzie nie wybiorę :eek: trochę mnie ta pogoda zaskoczyła :confused2: odnośnie starego wózka to niestety jestem zbyt sentumentalna i nie sprzedaje ;-) może jeszcze się doczekam tej córeczki ;-);-);-)
Mrówcia prosba już nieaktualna :rofl2: już byłam wózeczek pozyczyłam w końcu od Mini :-) ale Madzik tez bardzo dziękuję za chęci :tak:
Karola ja do cyrku sie nie wybieram bylismy z Kubą raz i o jeden za dużo ;-) jestem przeciwniczką męczenia zwierząt więc jak juz to tylko ZOO
Ania ale fajnie macie :-) a w wakacje też do przedszkola będą chodzić czy babcia?
Anita wrrrrrrróóóóóóóóóóóóć nie ma z kim z rana pogadać ;-)

no i co ja mam robić?

hello:-)
beti801 Hmm, to może moje wiercipięty też by wytrzymały na spływie?
spokojnie :) Kuba bardzo był zadowolony. Płynął z nami taki 5letni chłopczyk i razem rozprawiali całą drogę i łowili glony hehe :tak:

A ja jutro, drogie Tarnowianki, rozpoczynam kurs na prawo jazdy :cool2: Pewnie jestem jedyną z Was bez prawka:baffled:
To trzymamy kciuki :tak: Robisz ten wakacyjny kurs? Ja robiłam 2 lata temu właśnie, tzn w sierpniu zaczynałam. Teraz jeszcze jakieś zmiany wprowadzili i z tego co słyszłam to egzamin ma być krótszy i to sporo.. ale nie wiem dokładnie jak to teraz wygląda..

Agawa to teraz musisz jakieś hobby znaleźć sobie, bo czasu wolnego tyle :-D Moja szwagierka ( i sąsiadka w jednym :-D ) dziś właśnie oddaje pracę mag.

Beti to fajnie a gdzie studiowała? no hobby to juz sobie poniekąd znalazłam :tak:

a chyba sie za porządki jakieś wezmę bo nie wyjdziemy raczej :baffled: a pieluszek dwie sztuki mam tylko :szok::szok::szok:

Agawa w Krakowie studiowała, polonistykę. A to hobby to jakie?
Pogoda faktycznie kijowa :eek: Tzn niby ciepło, ale ten deszcz :dry:
Przy takiej pogodzie też ruch w sklepie zawsze mniejszy :eek:

reklama
Do góry