reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
...chyba mnie lubią bo wodę miałam cały czas:tak: ... Akurat dziś bardzo się przydała bo Borys ma lekką biegunkę :oo2:

Anita u nas w bloku też dużo ludzi nie miało neta po czwartkowej burzy , a nam się udało :sorry:
To chyba dlatego że znalazłam ostatnio czterolistną koniczynkę:tak::tak::tak:

Kasiadove malujecie dom z zewnątrz ? Jaki kolor ?
Tak mi się marzą jakieś zmiany w domu , :rolleyes2: ale musi to poczekać aż wrócę do pracy :-p

Agawa
jaki numer bloku ? Mam kilku znajomych na tym osiedlu ?

Dobry wieczór i zaraz dobranoc bo padam.

Pogoda dzisiaj beznadziejna - rano długo deszcz, potem cały czas pochmurno. Dopiero wieczorem poprawa.

Chłopaki poszaleli na imprezie. Jeszcze mieli przedłużoną o pół godziny więc do domu dotarliśmy po 8.

W pracy też miałam trochę roboty - "bawiłam się" komputerami "władzy naczelnej"

kaskag Witaj wśród nas.

agawa25 To teraz już z górki. Lipiec chłopaki spędzą w Tarnowie, w sierpniu jedziemy na wakacje, a potem będą w przedszkolu. (udało się że nasze ma dyżur wakacyjny w sierpniu)

kasiadove Tak myślałam, że taki tłum. (max 10) :-):-):-)

reklama
dzień dobry :-)
Kasia dzięki ;-)
Ania to fajnie mają chłopcy :tak:miesiąc u babci :rofl2:
Mini pw
Beti zapomniałam wczoraj ci odpisać :zawstydzona/y: to hobby to nauka :-p

a pogoda dziś znów śliczna :crazy: niech to trafi ... muszę znaleźć przepis na prosty tort ;-) jutro mamy PZ (miesiąc wcześniej bo w wakacje nikt juz nie przychodzi :sorry:)

Do góry