Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.I nie jesteś złą mamą ,każda z nas ma czasem takie chwile zwątpienia,czasem dobrze jest, jeśli jest taka możliwość wyjść na jakąś godzinkę gdzieś, kupić sobie jakis fajny ciuch czy kosmetyk i trochę odpocząć,to naprawdę pomaga:-).Zresztą nie dawno urodziłaś ,i nie miałaś lekkiego porodu podejrzewam że to wszystko sie na siebie nałożyło.Więc głowa do góry :-)będzie dobrze :-).
Podoba sie Wam ,bo mnie nawet wciągnął
.
na szczęście wszystko dobrze się skończyło
, mój też nie należał do udanych ale najważniejsze że dziecko zdrowe 

, w końcu będe mieć schowek pod schodami na korytarzu (w naszej piwnicy mieszkają litwińcy) a tam mamy garaż i ganek gdzie może stać wózek i nikomu nie przeszkadza
poza tym dwie sypialnie i duży salon :-) , najlepsze jest też to że właścicielką domu jest teściowa szefa mojego D i dzięki temu nie musimy płacić kaucji :-) a jeszcze wszystkie roboty koło domu i w środku może robić mój D i kase za to dostanie
, wogóle kobita strasznie fajna , mówi że jak chcemy coś malować to ona nam kupi farbę ,a jakbyśmy chcieli zmienić podłogę to też nam kupi parkiet , mój coś wspomniał o pompie ciepła do ogrzewania mieszkania że kupimy w PL bo wychodzi o połowe taniej to ona na to że nam za to odda kase :-) ,jestem pozytywnie zszokowana