reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Cześć Dziewczyny:)
Igorekk tak mój mąż jeździ na autokarach, a wyjazdy ma różne czasami za granica czasami Polska. Zależy jaka grupa i po co zamówi autokar, a czasami jego firmie zlecają biura podróży trasy jak nie są w stanie objechać autokarami swoimi. Także jeździ na wszystko co się da. Z reguły najdłużej jak jechał to na 10-12 dni, ale wiem, że tacy wprawieni kierowcy jeźdżą i 2 miesiące np z wycieczką Koreańczyków, tylko wtedy sporo zarabią.
AniaSm a kto w Tarnowie robi takie usg fajne, tak pytam z ciekawości.?
Agnieszka22 witamy:-)

A teraz może mi pomożecie, cholera potrzebuję kupić niedrogie spodnie ciążowe i jestem załamana. Bo wszędzie są na mnie za wielkie, tzn na brzuch są ok ale na nogi i pupę to normalnie w nie wpadam, zamówiłam nawet ostatnio na allegro to mąż się ze mnie śmiał, że tylko na brzuchu pasują. Załamana jestem nie mam w czym chodzić nornalnie:-(. Jak byście gdzieś widziały takie spodnie ciążowe ale mały rozmiar to dajcie mi znać proszę. No i ten sam problem mam z płaszczem albo kurtką na zimę czy jesień:(

Hej laski :-)

Anrysa dzięki za odpowiedz :-)mój narazie chce skończyc prawko na autobusy tak na wszelki wypadek,a podejżewam ze pod koniec roku znów na tiry pojedzie :tak:.
A co do spodni to ja jak chodziłam z siostrą to fajne były na Golhamera i takie własnie małe tak na moje oko ,może zobacz tam jak oczywiście jeszcze nie byłaś ;-).

Agnieszka 22 cześć ,mamy dzieciaczki w podobnym wieku :-)czy Twoja córcia chodzi do przedszkola ??

Witam nowa forumowiczke wiem gdzie jest tuchow i ciezkowice ale miejscowosc to niekojaze

U nas dzis nieciekawie maly ma goraczke ponad 38 stopni cyba zeby mu daja wkosc narazie padl jutro pojde z nim do lekarza aby sie upewenic czy to zeby

Pozdrawiam

A mój Wiki też chory:-( ma pasowanie w czwartek mam nadzieję, że się wykuruje do tej pory. Wspułczuję Wam z tymi ząbkami, heh mnie to też czeka:)
A co do sklepu na Goldhamera to byłam tam na chwilę, ale jakoś tak wszystko wydawało mi się wielkie.
Stwierdziłam, że wezmę te moje jedyne spodnie co mam pod brzuszek do krawcowej i chyba po prostu poproszę ją, żeby mi wszyła taki bawełniany pas na brzuszek na gumce. Tak, żeby przechodzić zimę, żeby nie wiało po plecach i brzuchu. W sumie to jeszcze muszę wytrzymać tylko 3 miesiące, więc może jakoś dam radę. I tak później spodnie idą do wyrzucenia co nie.:happy:

Anrysa teraz mnie oświeciło Jak chcesz mogę Ci dać pasy ciążowe Bardzo były przydatne w czasie ciąży nie musiałam kupować nowych spodni wystarczyło że na moje niedopinające się spodnie wkładałam pas i było ciepło i w plecy i nic nie było widać :) Musze tylo zobaczyć czy są tam gdzie mi się wydaje że są :)

Witajcie

anrysa ja kupowalam spodnie ciazowe na burku tam duzo taniej, czasem fajne tez mozna w ciucholandzie ale to trzeba trafic, albo sprobuj tak mowi Tonka te pasy.

A ja po niprzespanej nocy maly caly czas goroczke mial, w pewnym momoencie termometr pokazal 39,6 ale chyba zle zmierzylam te elektroniczne termometry to kazy inaczej chodzi, i zrobil w nocy dwie kupy. teraz jest lepiej na 16 ide do lekarza to sie dowiem czy to zeby.

Jakich uzywaci termometrow?

reklama
Mam takie pytanie- czy któraś rodziła w Tuchowie???Ja osobiscie bardzo polecam ten szpital!!!Jest on niepubliczny ale oczywiscie nic sie nie płaci ai zoo jest za free.Lekarze, położne i pielegniarki sa bardzo sympatyczni i pomocni. Nieraz gdy widza ze mamusia spi a maluszek płacze to same pocichutku zabierają zeby kobieta mogła odpocząć. Ja jestem bardzo zadowolona i jezeli kiedykolwiek rodziłabym drugi raz a byłabym nawet w szczecinie to przyjechałabym wczesniej zeby tylko tu rodzić. Nie traktuja tu przedmiotowo kobiet. Do kazdej podchodzą indywidualnie...a wczesie porodu zartuja z kobietą zeby ja troche rozluxnić i zdopingować...a i tatusiów traktuja tez wspaniale. Marek podczas porodu był w takim szoku ze nie wiedział czy chce przeciac pepowine bo strasznie sie bał ale kobiety(połozna,asystentka połoznej i pielegniarka z noworodkowego) tak go zagadały ze nawet nie wiedział kiedy załozyły mu rękawiczki i kazały ciąc pepowine.Później strasznie im dziekował bo sam chyba by sie nie odwazył a ominęło by go cos wspaniałego- to jego słowa.

Do góry