• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Anrysa oczywiście, że się umówimy, a właściwie jakbyś miała ochotę z synkiem przyjść kiedyś, to na pewno by się dobrze bawił z moimi chłopakami, a my byśmy poplotkowały, więc daj znać, w każdym razie zapraszam:-) Ja ostatnio nawet oswoiłam się z myślą, że będzie bolec i przestałam się bać, bardziej nie mogę się doczekać, w kółko mówimy wszyscy, żeby już zima była:-D

reklama
Hej dziewczynki
Byłam na basenie na piłsudzkiego co prawda to nie krakowski aqua park ale zawsze coś Nie trzeba mieć czepków więc plus :D JA się wybieram może w ten weekend z małym o ile koło dojdzie :)

Tonka, atrakcji jest może mniej niż w Krakowie, ale ceny tez dużo niższe. Ja akurat jestem zwolenniczką czepków, dla mnie to trochę nieprzyjemne, jak płynę i natrafiam na włosy czyjeś, zwłaszcza osoby z długimi włosami powinny moim zdaniem mieć czepki. Byłam zdziwiona, jak maż powiedział, ze nie ma obowiązku

Dzidziuś mi strasznie żebra rozpycha. Jutro idę obciążenie glukozą zrobić i inne badania, za tydzień wreszcie usg i potem wizyta:-)

Węgielek ja nie bólu się boję tylko czegoś innego. Boleć to mnie może jak cholera;-). Jeszcze w dodatku jest normalnie dzisiaj fajny artykuł na onecie, ehh.

Kasiu a co na to stosujesz? Uważaj na siebie, kapustę białą przykładasz do piersi? Pomaga. Ale bez antybiotyku to pewnie nie da rady:no: Czekamy na dobre wieści i opowieści

Anrysa, rozumiem, widziałam artykuł, ja jedyne czego w tym momencie się boję, to żeby dziecko zdrowe było

Ja się wysiedziałam dziś w przychodni, zawiózł mnie mąż o 8 rano do laboratorium na Długą, miałam zrobić morfologię, odczyn coombsa i obciążenie glukozą. Panie mi niegrzecznie powiedziały,że z tego to nic dziś nie będzie, bo one obciążenie mogą mi zrobić jedynie między 7 a 7.15, bo potem się po wypiciu glukozy 2 godziny czeka, a one zamykają o 10 i żebym poszła na 25-lecia. Mąż mnie zawiózł i tam zanim nastąpiła moja kolejka to czekałam ponad półtorej godziny, potem kolejne 2 między jednym a drugim pobraniem, tak że o 12 wyszłam stamtąd. Takie miałam plany dziś z mężem po sklepach pochodzić, ale nic z tego nie wyszło, bo już trzeba było Filipa ze szkoły odebrać, a zmęczona byłam tak że musiałam odespać zaraz po powrocie

reklama
Ja stosowałam na odparzenia chyba wszystko Sudocrem, bephanten, linomag, Safeo i jakąś specjalną robioną maść i nie pomogły Ktoś mi poradził zasypywać mąką ziemniaczaną (może mnie wyśmiejecie) i pomogło Najtańszy i stary sposób u mnie najlepszy Trzeba sporo zasypać na takie odparzenia z chrostkami tak żeby mały w tym "siedział" Naprawde polecam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry