reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Anrysa oczywiście, że się umówimy, a właściwie jakbyś miała ochotę z synkiem przyjść kiedyś, to na pewno by się dobrze bawił z moimi chłopakami, a my byśmy poplotkowały, więc daj znać, w każdym razie zapraszam:-) Ja ostatnio nawet oswoiłam się z myślą, że będzie bolec i przestałam się bać, bardziej nie mogę się doczekać, w kółko mówimy wszyscy, żeby już zima była:-D

reklama
Hej dziewczynki
Byłam na basenie na piłsudzkiego co prawda to nie krakowski aqua park ale zawsze coś Nie trzeba mieć czepków więc plus :D JA się wybieram może w ten weekend z małym o ile koło dojdzie :)

Tonka, atrakcji jest może mniej niż w Krakowie, ale ceny tez dużo niższe. Ja akurat jestem zwolenniczką czepków, dla mnie to trochę nieprzyjemne, jak płynę i natrafiam na włosy czyjeś, zwłaszcza osoby z długimi włosami powinny moim zdaniem mieć czepki. Byłam zdziwiona, jak maż powiedział, ze nie ma obowiązku

Dzidziuś mi strasznie żebra rozpycha. Jutro idę obciążenie glukozą zrobić i inne badania, za tydzień wreszcie usg i potem wizyta:-)

Węgielek ja nie bólu się boję tylko czegoś innego. Boleć to mnie może jak cholera;-). Jeszcze w dodatku jest normalnie dzisiaj fajny artykuł na onecie, ehh.

Kasiu a co na to stosujesz? Uważaj na siebie, kapustę białą przykładasz do piersi? Pomaga. Ale bez antybiotyku to pewnie nie da rady:no: Czekamy na dobre wieści i opowieści

Anrysa, rozumiem, widziałam artykuł, ja jedyne czego w tym momencie się boję, to żeby dziecko zdrowe było

Ja się wysiedziałam dziś w przychodni, zawiózł mnie mąż o 8 rano do laboratorium na Długą, miałam zrobić morfologię, odczyn coombsa i obciążenie glukozą. Panie mi niegrzecznie powiedziały,że z tego to nic dziś nie będzie, bo one obciążenie mogą mi zrobić jedynie między 7 a 7.15, bo potem się po wypiciu glukozy 2 godziny czeka, a one zamykają o 10 i żebym poszła na 25-lecia. Mąż mnie zawiózł i tam zanim nastąpiła moja kolejka to czekałam ponad półtorej godziny, potem kolejne 2 między jednym a drugim pobraniem, tak że o 12 wyszłam stamtąd. Takie miałam plany dziś z mężem po sklepach pochodzić, ale nic z tego nie wyszło, bo już trzeba było Filipa ze szkoły odebrać, a zmęczona byłam tak że musiałam odespać zaraz po powrocie

dziewczyny mam pytanie macie jakies soposoby na odparzenie bo moj maly ma takie plamki szorstkie ze szok nic mu nie pomaga, juz nie wiem czym mam tu smarowac

reklama
Ja stosowałam na odparzenia chyba wszystko Sudocrem, bephanten, linomag, Safeo i jakąś specjalną robioną maść i nie pomogły Ktoś mi poradził zasypywać mąką ziemniaczaną (może mnie wyśmiejecie) i pomogło Najtańszy i stary sposób u mnie najlepszy Trzeba sporo zasypać na takie odparzenia z chrostkami tak żeby mały w tym "siedział" Naprawde polecam.

Do góry