reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tatusiowie też w ciąży ;)

marzena9

Fanka BB :)
dziewczyny jak to jest z tatusiami waszych fasolek? tez maja objawy ciazy?

oj maz na poczatku mial straszne zaccianki! jadl i jadl i to dziwne rzeczy! slodkie zagryzal slonym i odwrotnie a ja mdlosci mialam.teraz sie uspokoil ale ma humory i jakos na rowni ze mna zero checi na seks. mi przeszly checi i jemu tez!to az zabawne! zartujemy ze wyeksplatowalismy sie przy "produkowaniu" fasolki w podrozy poslubnej hihihi Grunt ze skuteczne to produkowanie bylo

to przyznawac sie jak z ta ciaza we dwoje!

reklama
jako mąż mojej kochanej brzuchatki :) też mi chyba z kilogram przybyło :) jak ona je co 2 -3 godzinki to mnie tez sie chce ale nie zapuszcze takiego brzuszka jak mój skarb bo ona szybciej zrzuci ;)
a co do bycia w ciąży razem to u nas jest to od początku wspólne bycie w ciąży :)

Marzenko u Klaudusi tatusia też to się zdarzyło do 6 miesiaca mojej ciaży tył a u mnie prawie nie zauwazalnie brzunio rósł po 6 miesiaca przestał przybierać na wadze w zamian za to mój brzunio robił się wiekszy. Zachcianki też miał na samym poczatku ja za to nie miałam później to się zmieniło.

Do góry