reklama

Temat wózkowy :)

Moniczko - moja imienniczko, zależy jak kto na to patrzy, dla mnie najważniejsze w wózku to to aby ładnie i fajnie wyglądał, bo lubię ładne rzeczy i jak mam z nim codziennie chadzać to wolę z czymś co cieszy moje oko :-D Za dużo rzeczy w życiu kupowałam ze względu na funkcjonalność, a potem patrzyłam na nie i myślałam "no fajnie, rzeczywiście jest funkcjonalne, ale za ładne to to nie jest" :sorry2:

reklama
Wiem, wiem właśnie zawsze będzie "coś", a powiedz mi z jakich korzystałaś i jakie masz do nich odczucia? Może to akurat któryś z tych co teraz mi się podobają...

Moniuś ja miałam 2 wózki nie określonej marki albo to tak dawno było ze nie pamiętam potem parasolka zwykła która się złamała parę razy grr dla syna kupiłam wózek firmy też nie pamiętam ale z tańszych po 3 miesiącach sprzedałam i kupiłam tako sportster czy jakoś tak i to była spacerowka super nie do zdarcia i ciepła wygodna i nic się nie psuło. Zakupiłam tako laret wielka porażka nie polecam nikomu chyba że wersje z gondola jest ok zakupiłam spacerowke espiro magic totalna porażka nie polecam nikomu i drogi. teraz jest City select testujemy :) prawdziwy test będzie jak się Michał urodzi :)

moja bratowa ma Quinny ale ja cały czas zastanawiam się nad kupnem. okupuję już chyba wszystkie wątki wózkowe na tym forum :) zastanawiam się nad Speedi ale w gre wchodza też inne modele. macie jakieś opinie?

W Quinny niestety minusem jest to, że w dużej mierze płacisz za markę, ale...wózki podobno nie do zdarcia. Ja patrzę na używki Quinny, ale szukam lekkiego, z tego co się orientuje to Speedi akurat do tych lżejszych nie należy, ale fajny jest i też rzucam na niego okiem. Na dzień dzisiejszy moimi faworytami są Cadet Navington, Quinny, Joolz, Stokke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry