Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy zdarzyło się którejś z Was, że na prenatalnych wychodził z wyrostka płciowego chłopiec, a później okazał się dziewczynką?
Wiem, że w tą stronę trudniej, ale pytam z ciekawości czy to w ogóle możliwe![]()
Pewnie, że tak. Zgadywanie po wyrostku to dalej głównie zgadywanie.Czy zdarzyło się którejś z Was, że na prenatalnych wychodził z wyrostka płciowego chłopiec, a później okazał się dziewczynką?
Wiem, że w tą stronę trudniej, ale pytam z ciekawości czy to w ogóle możliwe![]()
O! To jest nadzieja! Mam w domu synka i bardzo chciałam mieć parkę, takie myślenie życzeniowe. W cuda nie wierzę, ale mogę się jeszcze trochę pooszukiwacNa wątku in vitro 2022 wczoraj miał urodzić się chłopczyk, a urodziła się dziewczynka więc nie tylko z nub można się pomylić![]()
Tak, jest to możliwe.Czy zdarzyło się którejś z Was, że na prenatalnych wychodził z wyrostka płciowego chłopiec, a później okazał się dziewczynką?
O! To jest nadzieja! Mam w domu synka i bardzo chciałam mieć parkę, takie myślenie życzeniowe. W cuda nie wierzę, ale mogę się jeszcze trochę pooszukiwac![]()