motylicaja
Fanka BB :)
a wiecie co :-)
pojechal moj M na swieta do niej i ona dala mu w prezencie jakies tam perfumy dla naszego syna 2 sloiczki bobovity a dla mnie nic
no ale dla wnuka tez sie wysilila kurdea wytlumaczyla sie tym ze ona niewiedzila co kupic no kurde czy ciezko bylo jej zapytac jest tyle zreczy ktore mi sie przydadza np. teraz pizamki potzeebuje bo z tych co mial juz wyrusl,krzeselko do karmienia,nawet pampersy bo wiadomo ze sa potrzebne caly czas itp
ja sie wtrace i powiem ze Fajnego maasz zdjecie z pieskiem??
czyzyby to White terier??
pozdrawiam

a wytlumaczyla sie tym ze ona niewiedzila co kupic no kurde czy ciezko bylo jej zapytac jest tyle zreczy ktore mi sie przydadza np. teraz pizamki potzeebuje bo z tych co mial juz wyrusl,krzeselko do karmienia,nawet pampersy bo wiadomo ze sa potrzebne caly czas itp
przypomniała sobie żeby syna wychowywać jak miał 22 lata i teraz nagle sie jej zebrało na matczyne rady i nauki a mój B ma to szczerze w D....ie
. O Naszych oczekiwaniach teściowa jeszcze nie wie aż się boje jej powiedzieć bo nie wiem jak zareaguje choć znam ją prawie 4 lata
nie lubi dzieci albo raczej dzieci wyczówają jej złe fluidy
Powiedziałam, że dziś nie da rady, bo jedziemy z małym do lekarza, a ona zaczeła wrzeszczeć, że nic dla niej zrobić nie możemy i jesteśmy niewdzięczni (?????!!!
)
jak przyjeżdża bo mamy 100km od siebie to gada gada i gada ciągle ! nawet na chwilę jej się buzia nie zamyka
Bo nie wyszukujesz wad teściowej na siłę a i nie do końca dobre zachowanie męża zauważasz.Szkoda,że dziewczyna mojego brata taka nie jest.Nastawia go przeciwko matce,chociaż od początku mama była wobec niej w porządku...tyle,że stwierdziła,że babcią jeszcze nie da się nazywać.(Mój brat jest z dziewczyną,która ma dziecko.)Trudno jednak wymagać aby nagle poczuła się babcią skoro dziewucha pojawiła się ledwo kilka miesięcy wcześniej.Mama potrzebowała czasu aby się na to zgodzić,ale Monika zrobiła wszystko by nawet brat nie widywał się z mamą.Mieszkają w tym samym mieście a Kamil jak łaskawie wpadnie na 15minut,to nie częściej niż 2 razy w roku