G
reklama
G
guest-1691672063
Gość
Ps. Musiałam go otworzyć bo przez ten plastik żadne zdjęcie nie chciało wyjść wyraźneWitajcie. Dzisiaj rano zrobiłam test z Rossmanna o czułości 10mlU. Od razu zobaczyłam cień kreski ale nie był widoczny do zdjęcia. Dopiero w świetle dziennym można było zrobić zdjęcie. Powiedzcie mi co o tym myślicie bo zejdę na zawal...

Ksenia975
Fanka BB :)
U mnie taka kreska okazała się ciążą. Też robiłam , ale 2 dni przed miesiączką, bo coś mnie tknęło (pojawiła się galareta przezroczysta z pochwy, a miałam tak tylko jak byłam w pierwszej ciąży, więc od razu musiałam to sprawdzić). Były to tanie testy z allegro za 2,5 zł, więc myślałam, że wadliwe, ale każdy, który robiłam pokazywał tak samo i kolejne dni tylko pokazały delikatnie ciemniejszą kreskę. Zrób jeszcze jeden test innej firmy i daj znać, bo sama jestem ciekawa. Jak wyjdzie całkiem biały, to pewnie tamten tylko pokazał linię testową, ale jeśli znowu wyjdzie blada, ale widoczna kreska, to może to być ciążaWitajcie. Dzisiaj rano zrobiłam test z Rossmanna o czułości 10mlU. Od razu zobaczyłam cień kreski ale nie był widoczny do zdjęcia. Dopiero w świetle dziennym można było zrobić zdjęcie. Powiedzcie mi co o tym myślicie bo zejdę na zawal...
G
guest-1691672063
Gość
Mam w domu jeszcze jeden więc zrobię go jutro rano i dam znaćU mnie taka kreska okazała się ciążą. Też robiłam , ale 2 dni przed miesiączką, bo coś mnie tknęło (pojawiła się galareta przezroczysta z pochwy, a miałam tak tylko jak byłam w pierwszej ciąży, więc od razu musiałam to sprawdzić). Były to tanie testy z allegro za 2,5 zł, więc myślałam, że wadliwe, ale każdy, który robiłam pokazywał tak samo i kolejne dni tylko pokazały delikatnie ciemniejszą kreskę. Zrób jeszcze jeden test innej firmy i daj znać, bo sama jestem ciekawa. Jak wyjdzie całkiem biały, to pewnie tamten tylko pokazał linię testową, ale jeśli znowu wyjdzie blada, ale widoczna kreska, to może to być ciąża
pluto_nova
Moderator
to chyba dzieckoMyślę, że Pan w tle powinien założyć spodnie zanim zacznie pozować w necie

G
guest-1691672063
Gość
Pan w tle to mój dwuletni syn i jak by się przyjrzeć to ma pampersiakaMyślę, że Pan w tle powinien założyć spodnie zanim zacznie pozować w necie

Zazuu
Pan w tle to mój dwuletni syn i jak by się przyjrzeć to ma pampersiaka![]()
Tym gorzej. Dorosły typ chociaż miał szansę wyrazić zgodę na takie zdjęcie
reklama
Ksenia975
I jak tam sytuacja ?Mam w domu jeszcze jeden więc zrobię go jutro rano i dam znać