U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
Wszystko będzie dobrze, trzymaj się, myśl pozytywnie, nie stresuj się i odpoczywaj.Byłam wczoraj u lekarza. Wczesna ciąża widać dopiero pęcherzyk. Miałam iść za parę dni na wizytę ale tak mnie bolało podbrzusze .okazało się ze macica jest zbyt twarda . Mam leki na podtrzymanie . Jestem przerażona.
Byłam wczoraj u lekarza. Wczesna ciąża widać dopiero pęcherzyk. Miałam iść za parę dni na wizytę ale tak mnie bolało podbrzusze .okazało się ze macica jest zbyt twarda . Mam leki na podtrzymanie . Jestem przerażona.
wyglada na ciazeZobacz załącznik 777132 Jestem 12 dni po owulacji robiłam dziś rano test . Wyszła druga bardzo słaba kreska czy taka słaba się liczy ? Czy raczej tak zawsze widać cień. Dziękuję za odpowiedz. Zdjęcie w załączniku Zobacz załącznik 777132