reklama
Rozwiązanie
D
Wiem. PamietamAdiika wymioty tez ale mialam krwiaki w pierwszej I drugiej ciazy. Test zrobilam, bo juz pare dni mam problem z jelitami I myslalam, ze mnie jelitowka zlapala. Andzelika ja juz jak szczesliwie dojde do konca to musze miec cesarke
Anonimowa19
Fanka BB :)
Ja niestety nie widze tu kreski, ale moze dlatego, ze zdjecie jest bardzo ciemne. Mozesz zrobic inne? 

D
Deleted member 176021
Gość
@kinga30 zrób jaśniejsze zdjęcieWitam. Czy taka slaba kreska moze wskazywac na ciaze?
Choć widzę w powiększeniu jakiś cień
D
Deleted member 176021
Gość
Ale w powiększeniu coś tam widaćJuz teraz jasniejszego nie zrobie bo test wyrzucilam, I tak bede powtarzac w poniedzialek.
D
Deleted member 176021
Gość
A Kiedy się spodziewasz @ ? Fajnie by było 3 w gromadceA zdjecie ciemne bo robilam rano w pokoju tylko malenka lampka bo dzieciaki jeszcze spaly.
reklama
kinga30
Fanka BB :)
Jeszcze 4,5 dni ale mam takie dziwne objawy I bez sprawdzenia nie chcialam brac tabletek dlatego zrobilam testA Kiedy się spodziewasz @ ? Fajnie by było 3 w gromadceCórka pewnie by dusdala non stop
![]()
reklama
D
Deleted member 176021
Gość
To zrobiłaś podobnie jak ja. Zanim zazylam tabletkę, tak dla swietego spokoju zrobilam test i sie udałoJeszcze 4,5 dni ale mam takie dziwne objawy I bez sprawdzenia nie chcialam brac tabletek dlatego zrobilam test

U ciebie też tak wyglądało?
Pamietam jak na staraczkach pisałaś, że pewnie w tym roku już sie nie uda
Załączniki