reklama
Rozwiązanie
D
Wiem. PamietamAdiika wymioty tez ale mialam krwiaki w pierwszej I drugiej ciazy. Test zrobilam, bo juz pare dni mam problem z jelitami I myslalam, ze mnie jelitowka zlapala. Andzelika ja juz jak szczesliwie dojde do konca to musze miec cesarke
D
Deleted member 176021
Gość
reklama
D
Deleted member 176021
Gość
Oooo nawet nie wiedziałamDaga poronila
Spokojnej ciąży życzę :* Dbaj o Was
Mamakubusia a Ty jak się czujesz?![]()
A my mamy się dobrze już 23 tc.. zleciało, ze hej
adiika
Fanka BB :)
Teraz już chyba trochę lepiej, ale wiadomo, że nie da się o tym zapomnieć tak z dnia na dzień i zawsze w głowie będzie się miało myśl o aniołku.
Ale wróciła do starań
Ekstra, już połowa za Wami
Bardzo szybko zlecialo
Najgorzej to końcówka się zawsze wlecze 
Ale wróciła do starań
Ekstra, już połowa za Wami
D
Deleted member 176021
Gość
No jestem ciekawa jak to będzie na końcówce
ciekawe czy będzie cc czy sn

A Dadze życzę szczerze powodzenia.
Może teraz będzie inaczejAndzelika super, ze juz tyle za Wami☺ kurcze biedna, oby jej sie szybko udalo. Ja tez sie boje tych poczatkow, bo poprzednie 2 ciaze byly ciezkie
A Dadze życzę szczerze powodzenia.
kinga30
Fanka BB :)
Adiika wymioty tez ale mialam krwiaki w pierwszej I drugiej ciazy. Test zrobilam, bo juz pare dni mam problem z jelitami I myslalam, ze mnie jelitowka zlapala. Andzelika ja juz jak szczesliwie dojde do konca to musze miec cesarke
reklama
D
Deleted member 176021
Gość
Wiem. PamietamAdiika wymioty tez ale mialam krwiaki w pierwszej I drugiej ciazy. Test zrobilam, bo juz pare dni mam problem z jelitami I myslalam, ze mnie jelitowka zlapala. Andzelika ja juz jak szczesliwie dojde do konca to musze miec cesarke
reklama