M
Moncia1984
Gość
Dziękuję 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No więc, zrobiłam właśnie dwa testy i wyszły niestety negatywnieTrzymam kciuki, daj znać![]()
Trzymam kciuki, daj znać![]()
Nie ma co analizować zaschnietych testów. W instrukcjach wyraźnie jest napisane, że odczytuje się je w przeciągu 5min. Sama piszesz, że dostałaś miesiączkę.Kobietki... dlugo analizowałam to wszystko i dopatrzyłam się drugiej kreski, słabo widocznej na tym teście. Patrzcie na 1 zdjęcie. Na drugim zdjęciu ten sam test, lecz już trochę przeschniety.
Ale Ty cały czas piszesz o ciąży ze stosunku 3 października? Czy w międzyczasie nadal wspolzyjesz bez zabezpieczenia?Kobietki... dlugo analizowałam to wszystko i dopatrzyłam się drugiej kreski, słabo widocznej na tym teście. Patrzcie na 1 zdjęcie. Na drugim zdjęciu ten sam test, lecz już trochę przeschniety.