Elencza
Fanka BB :)
Ja też widzę kreskę, wyraźną. Ale zgadzam się- ginekolog nic nie zobaczy, to za wcześnie.Tak bardzo ładna kreska, moja to chyba błąd testu? Robiony na 4 dni przed miesiączka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też widzę kreskę, wyraźną. Ale zgadzam się- ginekolog nic nie zobaczy, to za wcześnie.Tak bardzo ładna kreska, moja to chyba błąd testu? Robiony na 4 dni przed miesiączka
Termin miesiączki właśnie wybił lekarz kazał zrobić betę za 2 dni dzisiejszy test jest obiecujący. Trzymajcie kciuki dziewczynyJa też widzę kreskę, wyraźną. Ale zgadzam się- ginekolog nic nie zobaczy, to za wcześnie.
Za 2 dni, a czemu nie odrazu? Chyba ze przyrost kazal zrobic ?Termin miesiączki właśnie wybił lekarz kazał zrobić betę za 2 dni dzisiejszy test jest obiecujący. Trzymajcie kciuki dziewczyny
Jednak nie wytrzymałam i byłam na becie po 17:00wynik drugi test wyraźny jużZa 2 dni, a czemu nie odrazu? Chyba ze przyrost kazal zrobic ?
Super, podaj jak betaJednak nie wytrzymałam i byłam na becie po 17:00wynik drugi test wyraźny już Zobacz załącznik 1303896