reklama

Test ciążowy

reklama
Test jest negatywny. Tez miałam taką cienką niebieską kreskę była bardziej wyraźna niż co ty masz, okazało się ze w ciąży nie jestem 🤷‍♀️
Te testy tej firmy są drogie i często dają pozytywny wynik pomimo braku ciąży. Radzę ci kupić z innej firmy.
Zrob
Przykro mi ale test jest negatywny
Pozytywny Jednak. Zrobiłam drugi i beta pozytywna niestety w szpitalu potwierdzono że to ciąża biochemiczna

A na jakiej podstawie stwierdzono,że to ciąża biochemiczna? Jesteś jeszcze przed miesiączką i nawet przyrostu jeszcze nie zrobiłaś. Poza tym w jakim celu byłaś w szpitalu? No kupy się to nie trzyma.
"Kupy się nie trzyma"
Temat jest o teście - czy wyszedł pozytywny czy negatywny. Potwierdziłam że pozytywny lecz wyszło że jest to ciąża biochemiczna. W żadnym wypadku nie czuje się zobowiązana aby tłumaczyć dlaczego pojechałam do szpitala, więc czy to się trzyma kupy czy nie wg. Ciebie nie ma żadnego znaczenia. Ten tekst był nie na miejscu.

"Kupy się nie trzyma"
Temat jest o teście - czy wyszedł pozytywny czy negatywny. Potwierdziłam że pozytywny lecz wyszło że jest to ciąża biochemiczna. W żadnym wypadku nie czuje się zobowiązana aby tłumaczyć dlaczego pojechałam do szpitala, więc czy to się trzyma kupy czy nie wg. Ciebie nie ma żadnego znaczenia. Ten tekst był nie na miejscu.
Sądzę, że jeżeli udzielasz komuś odpowiedzi to powinna byc czymś poparta. To co napisałaś moim zdaniem "nie trzyma się kupy" bo jak ktoś w szpitalu może stwoerdzić, że to ciąża biochemiczna skoro byłaś przed terminem miesiączki i nie zbadałaś przyrostu. Każdy może napisać wszystko w internecie, nawet takie bzdury.

Sądzę, że jeżeli udzielasz komuś odpowiedzi to powinna byc czymś poparta. To co napisałaś moim zdaniem "nie trzyma się kupy" bo jak ktoś w szpitalu może stwoerdzić, że to ciąża biochemiczna skoro byłaś przed terminem miesiączki i nie zbadałaś przyrostu. Każdy może napisać wszystko w internecie, nawet takie bzdury.
To że ktoś nie chce opisywać detali nie upoważnia cię do wyprowadzenia konkluzji że ktoś kłamie i mówi bzdury.
Otóż można stwierdzić czy jest to ciąża biochemiczna przy badaniu USG dopochwowym. Ot, może się czegoś nauczysz.
Do szpitala można jechać blisko terminu miesiączki jeżeli podejrzewamy ciążę pozamaciczną przy objawach takich jak gorączka zimne poty bóle krzyża itd. To się nazywa zapobieganie np. Zapobieganie ewentualnemu pęknięciu jajowodu.
Mam nadzieję że rozumiesz, że pochopne ocenianie i bezpodstawne oskarżenie do niczego nie prowadzi... Jeśli czegoś nie rozumiesz i chciałabyś więcej informacji wystarczy poprosić, nie trzeba być złośliwym ani pretensjonalnym bo takie podejście na prawdę nie zachęca do kontynuowania dyskusji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry