reklama

Test ciążowy

Hej dziewczyny

Wczoraj dzień przed @ zrobiłam test i wyszła blada kreska, dziś postanowiłam powtórzyć i wyszła biel może gdzieś pod kątem widać taką bladziutką kreskę i teraz zgłupiałam. Pewnie powtórzę jutro albo za 2-3 dni jak nie pojawi się @
A Wy co sądzicie ?
IMG_5205.jpeg
IMG_5207.jpeg

reklama
Pytanie czy ten pierwszy ten został odczytany w czasie podanym na ulotce ? Kreska na zdjęciu wygląda bardziej na szara niż różowa . Jeżeli dalej nie przyszła 🐒, najlepiej było by iść na betę ,po 1 będziesz miała 100% pewności czy to ciąża czy nie ,bo wiadomo z testami bywa różnie po 2 jeżeli byłaby to biochemiczna będziesz w stanie udowodnić to u lekarza , a przy paru takich sytuacjach ( czego oczywiście z całego serca ci nie życzę ) zacząć głębsza diagnostykę

Pytanie czy ten pierwszy ten został odczytany w czasie podanym na ulotce ? Kreska na zdjęciu wygląda bardziej na szara niż różowa . Jeżeli dalej nie przyszła 🐒, najlepiej było by iść na betę ,po 1 będziesz miała 100% pewności czy to ciąża czy nie ,bo wiadomo z testami bywa różnie po 2 jeżeli byłaby to biochemiczna będziesz w stanie udowodnić to u lekarza , a przy paru takich sytuacjach ( czego oczywiście z całego serca ci nie życzę ) zacząć głębsza diagnostykę
Zdjęcie było zrobione po 5 minutach

Zdjęcie było zrobione po 5 minutach
mówię to za każdym razem , pinki mają to do siebie że lubią czasem człowieka oszukać niestety 😔 każdy test to kawałek papieru i różnie się wybarwia . Jak masz możliwość to powtorz sobie test dzisiaj z innej formy , lub idź na betę (nie trzeba być na czczo,można o każdej porze ) ☺️

Hej dziewczyny, mam ten sam problem z tym samym testem, zdjęcie zrobione zaraz po wykonaniu testu minęło może 3 minuty. Jestem 4 dni przed miesiączką czy powinnam wstrzymać się z betą do miesiączki czy zrobić jutro?
IMG_20250113_171718_1.jpg

#klaudia16
Zrobiłam z innej firmy test i wyszło tak.
Dziś narazie nie pojawiła się @, poczekam i w środę pojadę zrobić betę

Załączniki

• IMG_5238.jpeg
    IMG_5238.jpeg
    2,7 MB · Wyświetleń: 171
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry