G
guest-1680456925
Gość
Kreska jest j już, nie zniknie, ciesz się wreszcie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powoli to do mnie docieraKreska jest j już, nie zniknie, ciesz się wreszcie
Za to ja mam ochotę wydrukować sobie ten napis i przykleić w całym domu:
"...musisz wiedzieć, że aż 97 proc. pewności, że jesteś w ciąży, da ci test robiony dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Jego wynikowi możesz zaufać, jeśli postępowałaś zgodnie z instrukcją na opakowaniu..."
Oczywiście dziejszy negatywny![]()
Tak dzis 1 dzień spóźnienia @Powoli to do mnie dociera
A daj spokój , ja to tyle tych testów wysilałam ze szok
Może poczekaj jeszcze ? Dziś termin @?
Długo się starasz ? Bo ja mam pcos i miałam cykl stymulowany cloTak dzis 1 dzień spóźnienia @
Mam 4 testy na 4 kolejne dni... chyba ze @ mnie wyprzedzi![]()
Poronienie w lipcu - czerwcowej ciąży i do teraz nic. A mam dzieci, więc moze moj wiek wszystko psuje (38)Długo się starasz ? Bo ja mam pcos i miałam cykl stymulowany clo
Tez miałam jedno poronienie w lutym i na drugim cyklu z clo coś się zadziało , mam nadzieje ze będzie dobrze . A monitoring owulacji masz ? Co gin mówi ?Poronienie w lipcu - czerwcowej ciąży i do teraz nic. A mam dzieci, więc moze moj wiek wszystko psuje (38)
Czyli 14-15 powinna być owulacja . Poczekaj jeszcze chwile i powtórz test . Trzymam kciuki daj znaćNie mam monitoringu sprawdzałam paskami
Ginekolog dal zielone światło...
Taki mam zamiar mam 4 testy na 4 dni i nie zawaham sie ich uzyćCzyli 14-15 powinna być owulacja . Poczekaj jeszcze chwile i powtórz test . Trzymam kciuki daj znać![]()
To czekam na infoTaki mam zamiar mam 4 testy na 4 dni i nie zawaham sie ich uzyć![]()