reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test negatywny w dniu miesiączki

Załączniki

• EC547D68-7D5E-4A62-81C9-C81C188D7B4C.jpeg
    EC547D68-7D5E-4A62-81C9-C81C188D7B4C.jpeg
    798,7 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Tez sobie zrobiłam 10 😂 No ale jak widać 🙄
Ja po moich testach ( z braku ciąży) dość wyraźnych jestem teraz tak sceptycznie nastawiona do testów, ze już tylko beta mnie upewni. Tak wyglądały :
oczywiście o czasie a ciąży nie było

Załączniki

• AC7E22F1-6E57-4825-BE45-40CBDB68DE73.jpeg
    AC7E22F1-6E57-4825-BE45-40CBDB68DE73.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 218
  • AB5A699E-1BD3-4863-BC0D-05967FA74D5F.jpeg
    AB5A699E-1BD3-4863-BC0D-05967FA74D5F.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 224
Cooooo i robiłaś bete i była ujemna ??
Tak, beta była 2 dni później robiona ( test od góry z piątku i soboty ) beta robiona w poniedziałek i była 0,1 wiec na pewno nawet nie biochem bo bie spadłaby aż tak szybko. Testy z rossmana facelle, wiec ja ich totalnie nie polecam, No ale płytkowy aptekowy z DOZ i proszę 🤷‍♀️ Aż takiego pecha miałam. Jak zobaczyłam ujemna betę to byłam w ciężkim szoku

Ciężko stwierdzić coś przebija... Trzeba być dobrej myśli może jutro zciemnieje?:) Ja robiłam test Pinky strumieniowy dziewczyny na forum piszą że nie pokazuje kreseczek testowych mi nigdy jeszcze nie pokazał :)

Tak, beta była 2 dni później robiona ( test od góry z piątku i soboty ) beta robiona w poniedziałek i była 0,1 wiec na pewno nawet nie biochem bo bie spadłaby aż tak szybko. Testy z rossmana facelle, wiec ja ich totalnie nie polecam, No ale płytkowy aptekowy z DOZ i proszę 🤷‍♀️ Aż takiego pecha miałam. Jak zobaczyłam ujemna betę to byłam w ciężkim szoku
Oj znam toooo. Ostatnio mój test z beta tego samego dnia 2.0< I tez dostalam plackiem w twarz. Byłam tak pewna że test się nie mylił. A ten faccele to już nie mówię haha ale ten to był jakiś z apteki …

Załączniki

• B39BBFC3-D1C6-4A9D-8375-AEE0934DC9ED.jpeg
    B39BBFC3-D1C6-4A9D-8375-AEE0934DC9ED.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 175
reklama
Oj znam toooo. Ostatnio mój test z beta tego samego dnia 2.0< I tez dostalam plackiem w twarz. Byłam tak pewna że test się nie mylił. A ten faccele to już nie mówię haha ale ten to był jakiś z apteki …
No dlatego teraz już się nie łudzę tylko lecę ba betę i tyle. Bo człowiek sam sobie krzywdę robi niestety :/

Do góry