reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test nie ważny ?

G

guest-1676639849

Gość
Na teście najpierw pojawiła się leciutką różowa druga kreska później się rozlała , wszystko w przeciągu 3 min teraz test wyglada tak . Uznać za negatyw czy nie ważny i powtórzyć ?

Załączniki

• E8571170-0D48-46F5-BC21-E9628F6C4BAA.jpeg
    E8571170-0D48-46F5-BC21-E9628F6C4BAA.jpeg
    11,6 KB · Wyświetleń: 325
reklama
Na teście najpierw pojawiła się leciutką różowa druga kreska później się rozlała , wszystko w przeciągu 3 min teraz test wyglada tak . Uznać za negatyw czy nie ważny i powtórzyć ?
Powtórz rano jutro ☺️ skoro widziałaś blada kreskę od razu to może jest coś na rzeczy .☺️ A zdj jest bardzo nie wyraźne, ale chyba test jest negatywny

Powtórzę jutro , mam już strasznie dość tych testów to mój 4 nie ważny , wliczając 2 fałszywe pozytywy …

Powtórzę jutro , mam już strasznie dość tych testów to mój 4 nie ważny , wliczając 2 fałszywe pozytywy …
Tu widać trochę bardziej, ale tak jak by dwie były obok siebie a nie tam gdzie T. Nom mi też wyszło 4 fałszywie pozytywne. Najlepiej zrobić betę hcg . Ale wiaodmo jak wcześniej to lepiej trochę odczekać. Głowa do góry ☺️❤️❤️

Teraz wyszedł jakby cień cienia w dobrym miejscu , ale narazie uznaje za nie ważny bo zalany ,zobaczymy jutro 😁

reklama
Nie wytrzymałam i popędziłam po kolejny do apteki , Znowu lekka kreseczka tym razem Widoczne od razu 😁

Do góry