olka11135
Fanka BB :)
To może masz cykl bezowulacyjny?
Kreska powinna się zaciemniać, nie jaśnieć. Ale nie wiem na ile tutaj może mieć znaczenie inna firma testu![]()
W testach owulacyjnych kreska nie musi ciemnieć z dnia na dzień
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To może masz cykl bezowulacyjny?
Kreska powinna się zaciemniać, nie jaśnieć. Ale nie wiem na ile tutaj może mieć znaczenie inna firma testu![]()
Właśnie jak staraliśmy się w pierwszym cyklu i z powodu kilku dniowych mocnych pozytywów poszłam aż do ginekologa bo się trochę wystraszyłam się, że coś jest nie tak i za długo wychodzą pozytywy ale gin powiedział, że to tylko lepiej, że super owulacja i większe szanse na zajście w ciąże i faktycznie w tym cyklu zaszłam w pierwsza ciąże, która poroniłam..Nie martw się. czasem ciężko wyłapać skok peak u niektórych utrzymuje się krócej. Ja mam pcos nie wyłapam skoku testy robiłam by sprawdzić od tak jak to wygląda. A temperature mierzysz?
Nie koniecznie musisz mieć rozregulowany cykl. A cykle bez owulacyjne niestety się zdarzają ☺
Ja też jestem po poronieniu ale nie starałam się dwa lata. Teraz zaczynam póki co 2 msc nic. Codziennie rano o tej samej porze najlepiej jak będzie termometr z dwoma kropkami po przecinku, i mam taką aplikacje mój kalendarzyk tam zapisuje codziennie temperatury i patrzę na skokiWłaśnie jak staraliśmy się w pierwszym cyklu i z powodu kilku dniowych mocnych pozytywów poszłam aż do ginekologa bo się trochę wystraszyłam się, że coś jest nie tak i za długo wychodzą pozytywy ale gin powiedział, że to tylko lepiej, że super owulacja i większe szanse na zajście w ciąże i faktycznie w tym cyklu zaszłam w pierwsza ciąże, która poroniłam..
Nie wiem nawet jak zapisywać mierzenie temperatury oraz jak wyłapać za jej pomocą taki peak, powiesz coś więcej?
No mam nadzieje, że organizm chce mnie trochę oszukać, i jednak przyjdzie owulka![]()
O dobrze wiedzieć! Ja mam aplikacje Flo i właśnie na niej sobie wszystko zapisuje. U mnie nie wykryto pcos wręcz właśnie wszystko super jest.. Ech no cóż pożyjemy zobaczymyJa też jestem po poronieniu ale nie starałam się dwa lata. Teraz zaczynam póki co 2 msc nic. Codziennie rano o tej samej porze najlepiej jak będzie termometr z dwoma kropkami po przecinku, i mam taką aplikacje mój kalendarzyk tam zapisuje codziennie temperatury i patrzę na skoki
Mój poprzedni był cykl bezowulacyjny![]()
Czas pokaże narazie się nie nakręcamO dobrze wiedzieć! Ja mam aplikacje Flo i właśnie na niej sobie wszystko zapisuje. U mnie nie wykryto pcos wręcz właśnie wszystko super jest.. Ech no cóż pożyjemy zobaczymyTrzymam kciuki, żeby Tobie się szybko udało
![]()
Testować testowałam i w sumie dzień przed wyszedł pozytyw ale dwa dni po moim poście mocny ból jajnika taki w sumie jak przy mojej standardowej owulacji było też bardzo leciutkie plamienie - lekarz trochę uspokoił, że tak może być jak pęcherzyk przy owulacji pęka. Niestety w pracy brak możliwości wyjścia wcześniej spowiadał, że nie miałam jak podjechać do lekarza :/@Pawlooosia Co tam u ciebie? Testowałas?![]()
Ja to nigdy nie miałam bólu typowego owulacyjnego tylko jajnik i śluz dawał się we znakiTestować testowałam i w sumie dzień przed wyszedł pozytyw ale dwa dni po moim poście mocny ból jajnika taki w sumie jak przy mojej standardowej owulacji było też bardzo leciutkie plamienie - lekarz trochę uspokoił, że tak może być jak pęcherzyk przy owulacji pęka. Niestety w pracy brak możliwości wyjścia wcześniej spowiadał, że nie miałam jak podjechać do lekarza :/
Zobaczymy co z tego wyjdzie![]()