• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test owulacyjny

nasturcjja

Fanka BB :)
Hej, pierwszy raz zrobiłam test owulacyjny żeby zobsczyc czy będę miała w tym miejscu owulacje, bo lekarz podejrzewa u mnie PCOS i potrzebuje interpretacji wyniku. Kreski są praktycznie tak samo mocne, to znaczy, ze owulacja już jest blisko? W opakowaniu było 5 sztuk, oczywiście zeobie tez jutro, ale jeśli te paski są już tak ciemne to znaczy ze ona występuje i już mam dni płodne?

Załączniki

• 2C494067-CF51-4B4D-9580-A47D9964643C.jpeg
    2C494067-CF51-4B4D-9580-A47D9964643C.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 460
reklama
Ten test jest negatywny, jeszcze troszkę brakuje, ale już blisko, na instrukcji powinno być w po ilu godzinach od PIKu powinna wystąpić owulacja. Wiadomo, że sam test owulacyjny nawet jeżeli jest PIK nie gwarantuje, że owulacja wystąpi. Osoby które mają PCOS, zazwyczaj od PIKu mają pozytywne testy owulacyjne.

Ten test jest negatywny, jeszcze troszkę brakuje, ale już blisko, na instrukcji powinno być w po ilu godzinach od PIKu powinna wystąpić owulacja. Wiadomo, że sam test owulacyjny nawet jeżeli jest PIK nie gwarantuje, że owulacja wystąpi. Osoby które mają PCOS, zazwyczaj od PIKu mają pozytywne testy owulacyjne.
Co to jest PIK? Pisze ze w ciągu 24-32 godzin ma wystąpić owulacja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry