Ferrel98
Fanka BB :)
U mnie na przykład w ciąży owulacyjne wychodziły pozytywne. Kreska była wręcz czarna taki miała mocny pigmentA to prawda że do miesiączki jak się takie ma to w ciąży wychodzą pozytywne?Podobno są takie przypadki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie na przykład w ciąży owulacyjne wychodziły pozytywne. Kreska była wręcz czarna taki miała mocny pigmentA to prawda że do miesiączki jak się takie ma to w ciąży wychodzą pozytywne?Podobno są takie przypadki
No właśnie coś takiego gdzieś wyczytałam dziwna sprawa z tymi testamiU mnie na przykład w ciąży owulacyjne wychodziły pozytywne. Kreska była wręcz czarna taki miała mocny pigment
A już wiedziałaś że jesteś w ciąży?u mnie tez owulacyjny wychodził pozytywnie w ciążyraz sprawdzałam
A już wiedziałaś że jesteś w ciąży?
U mnie na przykład w ciąży owulacyjne wychodziły pozytywne. Kreska była wręcz czarna taki miała mocny pigment
u mnie tez owulacyjny wychodził pozytywnie w ciążyraz sprawdzałam
Mi lekarz genetyk powiedział że diagnostyka jest podobno nie potrzeba bo to nie z win rodziców córeczkę straciłam w 19 tyg miała wadę letalna. Amniopunkcja wykazała że to wada która nie jest z przyczyn matki czy taty. Może warto przebadać sytuację![]()
Broń boże nawet nie przyszło mi to przez myślBłagam nie sugerujcie dziewczynie, że jest w ciąży na podstawie testów, które wrzuciła
W pierwszej ciąży nie wiadomo co się zadziało zakończenie było w 9tyg druga ciąża puste jajo płodowe. Lekarz i tak z góry twierdzi że kolejna ciąża to już na oddziale pewnie spędzę ale nie dawał żadnych skierowań na badania bo młoda tsh trzeba wyrównać i będzie gitBardzo mi przykro. Oczywiście większa część wad zarodka, chorób genetycznych dzieci jest de novo.
Ale jak wspomniałaś oprócz tego były jeszcze 2 poronienia więc jak dla mnie zdecydowanie powinnaś mieć prawo do diagnostyki. Chyba, że Twój lekarz wychodzi z założenia, że i tak obstawił/obstawi Cię lekami jak zajdziesz w ciąże.
Gdybyś jednak chciała zainteresować się tematem badań przy problemach z zajściem/utrzymaniem ciąży tu masz listę badań:
Zobacz załącznik 1703072
Nieprawda. Po prostu trzeba zmienić lekarza.Niestety w tych czasach to samemu dla siebie trzeba by było lekarzem bo żaden lekarz się nie zainteresuje ogólnym stanem zdrowia pacjentki po wielokrotnych poronieniach![]()
W pierwszej ciąży nie wiadomo co się zadziało zakończenie było w 9tyg druga ciąża puste jajo płodowe. Lekarz i tak z góry twierdzi że kolejna ciąża to już na oddziale pewnie spędzę ale nie dawał żadnych skierowań na badania bo młoda tsh trzeba wyrównać i będzie gitmam niedoczynność tarczycy i nadciśnienie. Wszystko było bardzo starannie kontrolowane tak jak do tej pory. Niestety w tych czasach to samemu dla siebie trzeba by było lekarzem bo żaden lekarz się nie zainteresuje ogólnym stanem zdrowia pacjentki po wielokrotnych poronieniach
![]()