To jak myślicie uciekać na betę trochę się boję mam 42 lataja na tym też widzę kreskę. Jeśli to nie są wadliwe tetsy musiałaś mieć bardzo wcześnie owulacje, w jakimś 7-8 dniu cyklu zapewne.
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
no jak masz możliwość to zrób, będzie czarno na białym. Ale moim zdaniem coś jest na rzeczy.To jak myślicie uciekać na betę trochę się boję mam 42 lata
Dziękuję za pomocno jak masz możliwość to zrób, będzie czarno na białym. Ale moim zdaniem coś jest na rzeczy.
meeegy
ja widzę tutaj też kreskęZrobiłam inny test w południe i nic nie ma chyba
jasani
Kreska jest dziwnie cienka i chyba szara. A co Cię podkusiło do zrobienia go?Cześć dziewczyny jestem w 17 dniu cyklu zrobiłam test i nie wiem co myśleć podsyłam zdjęcie Zobacz załącznik 1709049
Coronita
ja właśnie urodziłam mając 41 a moja szwagierka miesiąc wcześniej w wieku 46 lat. Się da się.To jak myślicie uciekać na betę trochę się boję mam 42 lata
93kora
Ja cały czas powtarzam jedno i to samo. Moja Mama urodziła najmłodszą siostrę jak miała 43 lata .ja właśnie urodziłam mając 41 a moja szwagierka miesiąc wcześniej w wieku 46 lat. Się da się.
Miałam stosunek bez zabezpieczenia i , końcem w śodkuKreska jest dziwnie cienka i chyba szara. A co Cię podkusiło do zrobienia go?
reklama
nieznośne_poplątanie
W pierwszej kolejności samobadanie piersi, USG piersi (kiedy było ostatnie?) i poziom prolaktyny do sprawdzenia z zachowaniem higieny tego badania. Test ciążowy możesz jeszcze powtórzyć, ale dla mnie trochę jak testowa.Dziewczyny dzisiaj załważyłam szarą wydzielinę z sutka czy to też może być objaw ciąży nigdy tak nie miałam trochę się wystraszyłam