Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No co Ty kreska u Hani jestRadzi, lepiej zrobić betę i mieć pewność, ja jakiś cień cienia widzę, ale nie wiem, czy to nie jest właśnie pasek kontrolny...
Hania, u Ciebie nic nie widać...
TakBetę mozna robic o kazdej godzinie prawda?
Betę mozna robic o kazdej godzinie prawda?
No co Ty kreska u Hani jestja widze
Nooo to właśnie zależy...ale dobrze sama wiesz ja ta druga kredka cieszyTak, nawet w nocy, nie musisz być na czczo, po prostu idziesz i już
Ja baaaaaaardzo rzadko widzę cienie cieni![]()
Czyli jesli rzadko widzisz to cud ze u mnie widziszTak, nawet w nocy, nie musisz być na czczo, po prostu idziesz i już
Ja baaaaaaardzo rzadko widzę cienie cieni![]()
Nooo to właśnie zależy...ale dobrze sama wiesz ja ta druga kredka cieszyoczywiscie jezeli siw na to czeka
W sumie masz racje, trzeba podejść do tego realistycznieNie no, jasne, ale ja po prostu podchodzę bardziej logicznie do tych spraw, zamiast rozkręcać testy, oglądać pod żarówką, albo robić negatywy zdjęcia, wolałam iść na betę i wiedzieć, na czym stoję
Poza tym już nie raz były sytuacje, że niby cień cienia było widać, a ciąży nie było i wielkie rozczarowanie![]()
Beta odebrana, w ktore widełki to wpasowuje sie?Nie no, jasne, ale ja po prostu podchodzę bardziej logicznie do tych spraw, zamiast rozkręcać testy, oglądać pod żarówką, albo robić negatywy zdjęcia, wolałam iść na betę i wiedzieć, na czym stoję
Poza tym już nie raz były sytuacje, że niby cień cienia było widać, a ciąży nie było i wielkie rozczarowanie![]()