Test jest nieważny
Owulacja wedługoich wyliczeń była wczoraj , pozatym ledwo chodzę, taknie boli dół brzuchaDokładnie,test wygląda na zalany. Kup strumieniowy. A spóźnia Co się nie kres? Wiesz kiedy była owulacja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Test jest nieważny
Owulacja wedługoich wyliczeń była wczoraj , pozatym ledwo chodzę, taknie boli dół brzuchaDokładnie,test wygląda na zalany. Kup strumieniowy. A spóźnia Co się nie kres? Wiesz kiedy była owulacja?
Owulacja wczoraj a Ty robiłaś już test ciążowy? Nie rozumiem za bardzo...Owulacja wedługoich wyliczeń była wczoraj , pozatym ledwo chodzę, taknie boli dół brzucha
Tak zrobiłam, widocznie za wcześnie ale zupełnie nie mam o tym pojęciaOwulacja wczoraj a Ty robiłaś już test ciążowy? Nie rozumiem za bardzo...
o ile dobrze pamietam podstawy biologii każdy z nas miał, a tym bardziej kobieta uprawiająca świadomy seks. Nie bardzo rozumiem tłumaczenie. Proszę najpierw sprawdzić podstawy kiedy i jak może dojść do zapłodnienia, a kiedy wykonuje się test ciążowy zanim zrobi się test i zada pytanie na forum.Tak zrobiłam, widocznie za wcześnie ale zupełnie nie mam o tym pojęcia
Jak Ty sobie to wyobrażasz ? Jakim sposobem dzień po owulacji test ma wyjść pozytywny?Owulacja wedługoich wyliczeń była wczoraj , pozatym ledwo chodzę, taknie boli dół brzucha
Owulacja wedługoich wyliczeń była wczoraj , pozatym ledwo chodzę, taknie boli dół brzucha
Skoro nie masz pojęcia to myślę,że chyba za wcześnie abyś starała się w ogóle o dziecko. To są podstawy. Dziwię się,że w ogóle wiesz co to owulacja...Tak zrobiłam, widocznie za wcześnie ale zupełnie nie mam o tym pojęcia