Skolopendra
Zaangażowana w BB
może masz torbiel? Może nie było owulacji? Różne są przyczynyPonieważ nie mam okresu , i nie zapowiada się żeby był a jeśli beta ujemna wyjdzie to wina braku miesiaczki nie będzie wynikac z ciazy na 100 procent ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może masz torbiel? Może nie było owulacji? Różne są przyczynyPonieważ nie mam okresu , i nie zapowiada się żeby był a jeśli beta ujemna wyjdzie to wina braku miesiaczki nie będzie wynikac z ciazy na 100 procent ?
Ciąża nie jest jedyną przyczyną braku okresu.Ponieważ nie mam okresu , i nie zapowiada się żeby był a jeśli beta ujemna wyjdzie to wina braku miesiaczki nie będzie wynikac z ciazy na 100 procent ?
i idzie się do lekarza, a nie wmawia sobie ciąży. Ja też zawsze miałam regularne, a się okazało że torbiel zablokowana wszystko.No niby tak ale jak ma się regulane miesiaczki i nagle jej brak to jednak lampka się zapala ze cos może być nie tak
To Tobie się zapala.No niby tak ale jak ma się regulane miesiaczki i nagle jej brak to jednak lampka się zapala ze cos może być nie tak
Ja niedawno z 3 miesiace temu się badałam i byłam u gina bo jak robiłam tomografię to mi wyszło bo miałam problemy z brzuchem ) I wyszło że dość sporo płynu w zatoce douglasa nie owulacyjnego , ale czy to ma wpływ nie sądzę , torbieli brak , zmian nie ma , marker ca125 w normie więc no dziwnei idzie się do lekarza, a nie wmawia sobie ciąży. Ja też zawsze miałam regularne, a się okazało że torbiel zablokowana wszystko.
Lekarz też nic nie znalazł , jedynie co to że szukał z 15 min jajnika lewego ale to zawsze tak miałam , zawsze każdy ginekolog nie umiał go tak szybko znaleźćJa niedawno z 3 miesiace temu się badałam i byłam u gina bo jak robiłam tomografię to mi wyszło bo miałam problemy z brzuchem ) I wyszło że dość sporo płynu w zatoce douglasa nie owulacyjnego , ale czy to ma wpływ nie sądzę , torbieli brak , zmian nie ma , marker ca125 w normie więc no dziwne
Lekarz też nic nie znalazł , jedynie co to że szukał z 15 min jajnika lewego ale to zawsze tak miałam , zawsze każdy ginekolog nie umiał go tak szybko znaleźć
Wciagu 3 miesiecy duzo moze sie zmienic .. od tamtego czasu spokojnie torbiele lub inne problemy ginekologoczne mogly sie pojawic . Ja sie bardziej zastanawiam ze jak stosowaliscie prezerwatywy I nie pekly to jakim cudem doszukujesz sie ciazy ? Brak okresu nie zawsze oznacza ciaze tak jak pisaly dziewczynyJa niedawno z 3 miesiace temu się badałam i byłam u gina bo jak robiłam tomografię to mi wyszło bo miałam problemy z brzuchem ) I wyszło że dość sporo płynu w zatoce douglasa nie owulacyjnego , ale czy to ma wpływ nie sądzę , torbieli brak , zmian nie ma , marker ca125 w normie więc no dziwne