A jest sens jutro isc przed okresem czy szkoda pieniedzy poczekać lepiej bo nie wiem czy zasnęMoim zdaniem beta ci wyjdzie ujemna . Musialbys trafic w owulacje I miec pelny stosunek.zebys zaszla w ciaze . To nie jest takie proste ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jest sens jutro isc przed okresem czy szkoda pieniedzy poczekać lepiej bo nie wiem czy zasnęMoim zdaniem beta ci wyjdzie ujemna . Musialbys trafic w owulacje I miec pelny stosunek.zebys zaszla w ciaze . To nie jest takie proste ..
Cos wlasnie mi sie kojarzy . Chyba w czwartek. Nie wiemwiem nawet czy dzisiaj na niego nie odpisalam . Bylo tam 11 stron I laska miala 18 latParę dni temu był podobny post
Tak czytałam go od początku i nie wiem bo mam pewne skojarzenia z tym postem jest bardzo podobny .Cos wlasnie mi sie kojarzy . Chyba w czwartek. Nie wiemwiem nawet czy dzisiaj na niego nie odpisalam . Bylo tam 11 stron I laska miala 18 lat
Jedyne co ma sens to zebys w tym momencie skupila sie na umowieniu sie do ginekologa po tabletki lub uswiadomila partnera co to sa prezerwatywy . Watpie ze jestes w ciazy ale jak ci nie szkoda kasy to idz na bete w dniu miesiaczkiA jest sens jutro isc przed okresem czy szkoda pieniedzy poczekać lepiej bo nie wiem czy zasnę
Tez czytalam wszystko . Pewnie kolejny troll jak to mowia . Ja juz chyba sie poddaje i nie odpisujeTak czytałam go od początku i nie wiem bo mam pewne skojarzenia z tym postem jest bardzo podobny .
Dostalas juz odpowiedzi na swoje pytanieMoże podobny był ale ja pierwszy raz tutaj pisze o porade bo sama nie wiem co zrobić
Może podobny był ale ja pierwszy raz tutaj pisze o porade bo sama nie wiem co zrobić
Według mnie również szkoda kasy w ciąży raczej nie jesteś . Umów się do ginekologa po tabletki anty tak będzie najlepiej a test raczej byłby już wiarygodny ten że zdj nie jest.Może podobny był ale ja pierwszy raz tutaj pisze o porade bo sama nie wiem co zrobić
To czemu sie nie zabezpieczasz ? W dniu miesiaczki robi sie test lub bete zeby byla wiarygodna a nie 5 dni przed okresem
I test i beta są wiarygodne 15 dni po ostatnim stosunku. Nie trzeba czekać do dnia miesiączki.A jest sens jutro isc przed okresem czy szkoda pieniedzy poczekać lepiej bo nie wiem czy zasnę