Mama23?????
Fanka BB :)
Ale jestes kolejna nastolatka ktora nie ma pojecia o antykoncepcji I zadaje po 100 razy te same pytania mimo ze dostala odpowiedzi .Nie jestem trollem naprawdę , same panie widzą ze zdj robione aparatem nie z internetu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jestes kolejna nastolatka ktora nie ma pojecia o antykoncepcji I zadaje po 100 razy te same pytania mimo ze dostala odpowiedzi .Nie jestem trollem naprawdę , same panie widzą ze zdj robione aparatem nie z internetu
Dla mnie wyglada na testowa, zbyt cienka i nie widzę by była różowa. Powtórz test jutro ranoTu może lepiej widac
Po pierwsze jaki był czas odczytu, po drugie - po co rozbierasz test? Kreska jeśli ma być to będzie widoczna bez takich kombinacji.Po czasie 6 min pojawiło się kreska druga czy to ciaza ?
Czas odczytu 5 minPo pierwsze jaki był czas odczytu, po drugie - po co rozbierasz test? Kreska jeśli ma być to będzie widoczna bez takich kombinacji.
Jest szara bo jest testowa test wysechł i wybarwil kreskę testowa. Test jest negatywnyOłówkiem nie ale jest siwa kreska i dlatego własnie mnie zastanawiało , jutro idę na bete wiwc aie okaze
No niby tak no nic jutro zrobię i zobaczę co wynik pokaże bo takie kupowanie testów dopatrywanie sie , zastanawianie się czy to testowa czy nie to nie dla mnieJest szara bo jest testowa test wysechł i wybarwil kreskę testowa. Test jest negatywny
no skoro jest jedna kreskaTo jeszcze dopytam już a ujemne według was?
Wtedy tak , później się pojawiła kolejna kreskano skoro jest jedna kreska![]()