• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test

reklama
Pytałaś już o to na milionie innych swoich wątków i dziewczyny Ci pisały, że za wcześnie testujesz i nawet cień cienia nie wyjdzie jeszcze na teście... Albo czekaj do miesiączki albo rób test z krwi i WYLUZUJ, bo się zafiksujesz...

Ja zrobiłam po 11 dniach,napiszę szczerze się zafiksowałam. Hahaha. Poleciałam w środku dnia w pracy z trzęsącymi dłońmi i wypiekami na twarzy. Nic nie wykazało. I nic mi to nie dało, bo sprawa nie jest przesądzona. Czekam do jutra,dnia spodziewanej @, albo i pojutrza. Co ma być to będzie.

Ja zrobiłam po 11 dniach,napiszę szczerze się zafiksowałam. Hahaha. Poleciałam w środku dnia w pracy z trzęsącymi dłońmi i wypiekami na twarzy. Nic nie wykazało. I nic mi to nie dało, bo sprawa nie jest przesądzona. Czekam do jutra,dnia spodziewanej @, albo i pojutrza. Co ma być to będzie.
I jaki wynik

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry