Hej. Prowadze od początku miesiąca cały mój cykl ponieważ drugi rok staramy się o dziecko z narzeczonym. Jestem teraz w 27d.c i 8 dni po owulacji A testy owulacyjne robie codziennie tak jak i mierze temlerature. Z tym ze kreski zamiast blednąć po owulacji to dzisiaj mi druga jest bardziej wyraźna i temperatura utrzymuje się bo dzisiaj mialam 36.69. Myslicie ze to może oznaczać ze się udało?? Tos mial podobna sytuację ??
reklama
jasani
Fanka BB :)
Ale te testy są wszystkie negatywne. Który wg Ciebie to pozytyw?Hej. Prowadze od początku miesiąca cały mój cykl ponieważ drugi rok staramy się o dziecko z narzeczonym. Jestem teraz w 27d.c i 8 dni po owulacji A testy owulacyjne robie codziennie tak jak i mierze temlerature. Z tym ze kreski zamiast blednąć po owulacji to dzisiaj mi druga jest bardziej wyraźna i temperatura utrzymuje się bo dzisiaj mialam 36.69. Myslicie ze to może oznaczać ze się udało?? Tos mial podobna sytuację ??
Ten ostatni??? Wlasnke tu pokazala mi się dzisiaj druga kreskaAle te testy są wszystkie negatywne. Który wg Ciebie to pozytyw?
Załączniki
Tzn ??? Woesz jestem po dwóch stratach. Pochowalam synka jednego martwourodzonego potem straciłam ciążę na początku wiesz każdy objaw każdy test kazda kreska to dla mnie nadzieja od dwóch lat
To oznacza, że testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego, a potem już nie![]()
Lady Loka
Ale co mają do tego straty? Testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego, potem ich wynik nie ma znaczenia. One nie pokazują ciąży. Moze powinniscie iść do lekarza zajmujacego się niepłodnością?Tzn ??? Woesz jestem po dwóch stratach. Pochowalam synka jednego martwourodzonego potem straciłam ciążę na początku wiesz każdy objaw każdy test kazda kreska to dla mnie nadzieja od dwóch lat
Kasienkaol
Kasienkaol
Przeczytaj instrukcje, kreska na owulaku będzie zawsze. Ale musi być
W takim samym odcieniu lub ciemniejszą niż testową, jak jest jaśniejsza od testowej to jest negatywny.
W takim samym odcieniu lub ciemniejszą niż testową, jak jest jaśniejsza od testowej to jest negatywny.
reklama
lady in black
Moderator
Wszystkie te testy są negatywne. Testami owulacyjnymi sprawdza się potencjalne wystąpienie owulacji (choć są średnio wiarygodne- nie u każdej kobiety się sprawdzają), a nie ciążę. Rob testy zgodnie instrukcją w okolicy owulacji, a najlepiej zrób sobie monitoring, czy w ogóle występuje owulacja, skoro tak długo się staracie.