witam wszystkie starajace sie kobitki, na tym forum jestem pierwszy raz, od trzech dni czytam Wasze posty i postanowiłam kupic testy owulacyjne, wiem ze opisywałyscie w których dniach powinno sie zaczynać ale nadal mam wątpliwości! o dzidziusia staramy sie od 2,5 roku, żadnych badań nie robiłam bo mieszkam za granicą ( a tu mam obawy) a w Polsce jakoś nigdy nie wychodziło, podczas ostatniej wizyty p ginekolog stwierdziła ze było jajeczkowanie, powróce do tych testów , kupiłam clearblue digital , w opakowaniu jest ich siedem , nie wiem kiedy powinnam zacząć: @ mam nieregularne , przed ostatni 30dni, a ostatni33, pierwszy dzień cyklu 21 czerwiec ,
reklama
na pocieszenie
powiem tylko, ze zrobiłam 40 testów... 39 nie wyszło a zaskoczył ostatni, testy zwykłe takie za złotówkę kupione na allegro, wspomagałam sie jeszcze termometrem, który sam rysuje wykres, nie sądziłam w ogóle, że się uda, to miał być ostatni test i miałam już odpuścić a tu taka niespodzianka
życzę powodzenia w próbach i trzymam kciuki
Iwonka1985
Fanka BB :)
witam wszystkie starajace sie kobitki, na tym forum jestem pierwszy raz, od trzech dni czytam Wasze posty i postanowiłam kupic testy owulacyjne, wiem ze opisywałyscie w których dniach powinno sie zaczynać ale nadal mam wątpliwości! o dzidziusia staramy sie od 2,5 roku, żadnych badań nie robiłam bo mieszkam za granicą ( a tu mam obawy) a w Polsce jakoś nigdy nie wychodziło, podczas ostatniej wizyty p ginekolog stwierdziła ze było jajeczkowanie, powróce do tych testów , kupiłam clearblue digital , w opakowaniu jest ich siedem , nie wiem kiedy powinnam zacząć: @ mam nieregularne , przed ostatni 30dni, a ostatni33, pierwszy dzień cyklu 21 czerwiec ,
maggie855chciałam tylko powiedzieć że rozmawiałam z mnóstwem osób które przyjechały do UK właśnie żeby się zbadać i wrazie czego leczyć bezpłodność. wszyscy mówili ze w Pl ich nie stać było a w Uk są dobrzy specjaliści w tej kwestii i leczenie jest darmowe.
A ja też miałam nieregularny okres i testy robiłam codziennie odkąd skończył mi się okres. Żaden co prawda nie wyszedł pozytywnie ale dzidzia jest :-) tak więc wydaje mi się że zaszłam w ciążę w ostatni dzień okresu :-)
iza.malami
Witajcie dziewczynki!!!! mam nadzieje ze tu u was znajde odpowiedz na dreczące mnie pytanie
( A mianowicie postanowiłam skorzystać z przychylnosci testów owulacyjnych i kupiłam ich aż 10, a nóz sie jakis uda, robiłam je od 9 dnia cyklu, dziś jest 14 dc, test negatywny jak i poprzednie, a ból jajników (ból owulacyjny, mam tak co mieisac) doprowadza mnie do szału. Czy jest możliwe ze test nie wykrył owulacji?? czy jeżeli jest test negatywny to nie mam w ogóle owulacji?? i skąd w takim razie ten ból???Prosze pomóżcie mi:-(
iza.malami
dodam jeszcze ze mierze temperature i w/g niej dzis powinna byc owulka mam tak ze spada tempka a po 2 dniach ból owulacyjny , nie kumam tego wszystkiego
Iwonka1985
dodam jeszcze ze mierze temperature i w/g niej dzis powinna byc owulka mam tak ze spada tempka a po 2 dniach ból owulacyjny , nie kumam tego wszystkiego![]()
No ja tez nie kumam, ale może jesteś w ciąży? Albo test nie zadziałał, albo... nie mam pojęcia :-( Może jak się spodziewasz owulacji to idz do lekarza oni mają sposoby na sprawdzenie tego, chyba przez USG. No i skoro zazwyczaj miałaś okres to owulacja pewnie też była (chociaż ekspert ze mnie żaden).
mandrzejczuk
Dziewczyny a ja mam takie pytanie: czy gdybym miala cykle bezowulacyjne to testy owulacyjne by to wykazaly? Staram sie o dzieciatko juz 10 miesiecy lekarz powiedzial, ze wszyskto w porzadku ale ja juz kombinuje na wszystkie strony...
Witam wszystkie starające się kobitki
Ja właśnie zaczynam starania o drugiego malucha, ponad miesiąc temu wyjęłam spiralę hormonalną, 02.08 dostałam pierwszej @ po 3 latach jej braku:/
Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu, kreska testowa była blada, dzisiaj zrobiłam jeszcze jeden ok 12:00 i kreski były tak samo intensywne, a przed chwilą zrobiłam kolejny i kreska znowu blada
Nie wiem jak to interpretować..może pomożecie
?
Pozdrawiam
Ja właśnie zaczynam starania o drugiego malucha, ponad miesiąc temu wyjęłam spiralę hormonalną, 02.08 dostałam pierwszej @ po 3 latach jej braku:/
Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu, kreska testowa była blada, dzisiaj zrobiłam jeszcze jeden ok 12:00 i kreski były tak samo intensywne, a przed chwilą zrobiłam kolejny i kreska znowu blada
Nie wiem jak to interpretować..może pomożecie
Pozdrawiam
reklama