S
StorAnia
Gość
Dziewczyny czy może się zdarzyć, że owulacja występuje pomimo negatywnych wyników testów?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, że może się przesunąćA wiesz ze owulacja moze się przesunąć?
Chyba ze codziennie robisz testy.
Nie masz objawów ?
Jak jesteś pewna ze cos nie tak zawsze mozna isc zrobić hormony albo do ginekologa na monitoring cyklu![]()
Wszystko razem wzięte- otyłość, wiek i brak owulacji, powinno mnie zrażać, ale tak trudno sobie odpuścić... Zresztą mój partner nie ma dzieci, a zawsze chciał je mieć.Takie słowa budzą nadziejęHej mnie w udanym cyklu ani razu nie pokazaly sie 2 identyczne kreski...a w ciaze zaszlam...
![]()
ale u mnie druga jest ledwo widoczna...O kurcze, czyli wszystko jest możliweJa miałam według testów owulacyjnych, robionych codziennie cykl bezowulacyjny. 19 września zostałam mamą bliźniaczek z ciąży dwujajowej ☺, czyli owulacja była podwójna

U mnie były testy pozytywne, wszystkie możliwe objawy płodności ... ten cykl okazał się bezowulacyjnym ...potwierdzone badaniami.Dziewczyny czy może się zdarzyć, że owulacja występuje pomimo negatywnych wyników testów?