2 dni temu wstawiłam test który większość oceniła że nic nie widać dziś 2 dni później wyszedł taki.... Wydaje mi się że jednak ciąża... W poniedziałek dopiero wyniki bety... Czy wy tu też widzicie druga kreskę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz może w jakim tygodniu mniej więcej wychodzą takie blade kreski? Okres spóźnia mi się 1,5 tygodnia i nie mam pojęcia kiedy owulacja miała miejsce...Jest kreseczka, wygląda na bardzo wczesną ciążę
Przepraszam może zdjęcie jest faktycznie złej jakości. Wstawiam zdjęcia testu 2 dni temu i dziś w lepszym świetleJeżeli dwa dni temu miałaś blada kreskę to teraz powinna być bradziej widoczna. A ja tu nic nie widzę.
Idź na betę.
Wstawiłam wyżej nowe zdjęcie w lepszym świetle. To ten pierwszy ten 2 dni temu a drugi dzisiaj. Ogólnie karmie piersią więc moje cykle sa bardzo nieregularne.1,5tygodnia po terminie i kreska którą ledwo co widać , ja bym wręcz stanęła po stronie że to testowa a nie ciążowa
Bez tej bety się nie obejdzie, daj znać po wekendzie jak ci ta beta wyszła, ale ja będę bardzo zdziwiona jeśli wyjdzie pozytywnie.
Może i coś faktycznie tam jest. Najlepiej idź na betęPrzepraszam może zdjęcie jest faktycznie złej jakości. Wstawiam zdjęcia testu 2 dni temu i dziś w lepszym świetle
Wyniki bety w poniedziałek czekam z niecierpliwościąMoże i coś faktycznie tam jest. Najlepiej idź na betę![]()