reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

To mnie śmieszy, to mnie bawi - zajrzyj humor Ci sie poprawi :)

Długa kolejka w aptece. Nagle wpada facet i krzyczy:
- Ludzie przepuśćcie mnie! Tam leży dziewczyna.
Facet podchodzi do kasy i mówi:
- Poproszę paczkę prezerwatyw.

Dwie blondynki siedzą nad morzem. Jedna wkłada palec do wody, oblizuje i mówi:
- Ale słona.
Druga przynosi torebkę z cukrem i wsypuje do wody. Potem pierwsza z nich próbuje wodę ponownie.
- Nadal jest okropnie słona.
- Dziwisz się? Przecież nie zamieszałaś.

reklama
Humorku ciąg dalszy...:-):-):tak:

Załączniki

• lolo.jpg
    lolo.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 37
  • mmmj.jpg
    mmmj.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 42
  • lo.jpg
    lo.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 39
  • der.jpg
    der.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 40
Mój mąż oczywisscie kima, połozyłam sie na chwilke koło niego, szydełkuje sobie i niechcący go szturchnęłam...
Mąż: minio
ja: co?
Mąż: jak sie to nieprzemakalne po angielsku nazywa?
ja: co?
Mąż: a stojak...

fajnie pogadać z mężem przez sen :-D

UWAGA

wyrzucilam mojego psa sucha karme do kibelka,spuscilam wode tylko nie wszystko zlecialo i napecznialo,a Radek przerazony do mnie przychodzi i pyta co ty dzisiaj jadlas?:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry