• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Toksoplazmoza

reklama
Ja chodzę prywatnie, udało mi się niechcący trafić na gina, który postawił cały oddział położniczy na nogi i bardzo go chwalą. Też nie dostałam skierowania na badanie krwi, widodznie wyniki były na tyle dobre, że nie było takiej konieczności. Usg miałam już po tej wizycie i faktycznie, mimo że chudnę, łobuziątko ma wyniki w normie.

ja z doświadczenia wiem że np u mnie to jak na początku dobre wyniki to jak się pogarszały to dopiero po 20 tygodniu bo wtedy dzidzia zaczyna szybciej rosnąć i ciągnie od nas jak pasożycik:-)

witam się i ja :-)
kolejną wizytę u lekarza mam 24 lutego, ale usg raczej nie będzie :-(
z badań mam zrobić tylko wyniki moczu, krew widocznie w porządku skoro lekarz nie zalecił
co do usg 4d to też się zastanawiam, ale dopiero w późniejszych tyg., jakoś chyba po 30tyg., podobno wtedy najlepiej już wszystko widać :tak:

My mamy wizytę 26 lutego. Lekarz przy każdej wizycie robi usg ,więc mogę dzidzię podglądać.co do Usg 4D mam plany pójść między 22-24 tyg bo ponoć najlepiej widać a kosztuje nie mało bo 200zł ale za to pamiątka na całe życie:-)

U mnie w klinice na Parkowej ponoć mają najnowszy sprzęt w Białymstoku to kosztuje 140 zł i twierdzą że najlepiej robic między 18 a 26 tygodniem ciąży.

reklama
warszawa w ogóle droga:wściekła/y:
Kasiu to niedrogo:szok: ale to dojazd trzeba doliczyć ciekawe jak w Olsztynie:confused:
jedna babka wiem że za 150 ale do niej nie pójdę:wściekła/y:
W Białym będę ale nie wiem kiedy i czy lekarz mi pozwoli

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry