Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Np. u mnie nie do pomyślenia, żeby brać swój laktator czy butelki, jest to wręcz zakazane, bo szpital odpowiada za te rzeczy i muszą być przechowywane/sterylizowane wg szpitalnych wymogów. Kąpanie noworodków załatwiają położne, na salach nawet nie ma takiej możliwości (tylko umywalki), w łazienkach brak wanienek, tylko prysznice dla matek. Ubranka też zbędne bo dzieci na noworodkach zawijane są w takie szpitalne kokonki z pieluszek i kocyków.
Nie wiem ile w tym prawdy ale pakuję. Zastanawiam się jeszcze co wziąć do mycia krocza w sensie myjka, szmatka... cokolwiek żeby się "tam" nie dotykać, bo niestety bardzo często nie znajdziemy pod ręką tego do czego przywykłyśmy, tylko jedną wielką ranę... A taki wrażliwiec jak ja mdleje na samą myśl o tym 
dobrze ze chociaż buty miałam w samochodzie i po nie łaskawie wrócił, bo bym musiała w kapciach wracać.