Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak wygląda odbiór?Czy oni podają nr zamówienia i podaje się go w aptece przy odbiorze?W którym miejscu ta na Szerokiej?Monika ja zamawiam leki z tej strony ale musisz sie pofatygować i odebrać w aptece osobiście. Bo w aptece płacisz za te leki. Ja mam najbliżej do apteki dopiero na szerokiej bo w nie wszystkich aptekach możesz odbierać zamówienie.
Kasia - dostałaś mojego Eska ??? skund masz dostęp do neta. Opowiadaj co tam. Toć nie siedź jak mops w chałupie zrób rekonesans czy są jakieś fajne ciacha na dzielnicy![]()
Dziewczyny!Kupowałyście w aptece internetowej DOZ?Ja znalazłam ją i ceny mają dużo niższe ale nie wiem czy jak dostarczają do domu to płaci się dodatkowo?bo nic nie pisze
A jak wygląda odbiór?Czy oni podają nr zamówienia i podaje się go w aptece przy odbiorze?W którym miejscu ta na Szerokiej?
Pewnie podajesz Damiankowi wit D.Tam mają Vitum D w korzystnej cenie i chciałabym wziąść ze 3 op żeby mieć na dłużej.Na razie mam vita D i była po 19.99 w aptece normalnie i to 30 dawek.

Witam wszystkie mamy. Chciałabym otworzyć klub malucha w wieku 1-3 lat w Toruniu (planowane otwarcie luty-marzec 2011) w okolicach ul.Legionów. W związku z tym moje pytanie: czy byłyby osoby chętne oddawać do mnie swoje pociechy?