reklama

Toruń

Witajcie!
Słomiana wdówka pakuje swojego mężolka na szkolenie. Ksawcio do czwartku będzie głową naszej rodzinki, ale jaja.....:-D
luuuzna - my też przerabialiśmy Bebilon Pepti. Podobno Nutramigen jest o wiele gorszy. My braliśmy jak te kolki paskudne miał mały. Słyszałam, że taka skaza przechodzi z wiekiem. Teraz to gdzie się słyszy wszędzie alergia i alergia, ach... Ja też alergik jestem, ale za to sezonowy! Na pyłki trawek.

reklama
zobaczcie co z nudów znalazłam [video=youtube;QsqoLO4h7ew]http://www.youtube.com/watch?v=QsqoLO4h7ew&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;wMpK7FPn5Sc]http://www.youtube.com/watch?v=wMpK7FPn5Sc&feature=player_embedded[/video]

ja też mam w planie w najblizszym czasie pierogi - nadzieje je bigosem nie mam czasu robić farszu :D

ja zazwyczaj robię farsz, bo mi się bigosu nie chce gotować, a nie robię często bigosu - tylko na święta...

a jak zrobię pierogi z mięsem to szwagier leci z tekstem: 'Najlepsze klopsy w cieście pierogowym jakie w życiu jadłem' :-D

Witajcie!
Słomiana wdówka pakuje swojego mężolka na szkolenie. Ksawcio do czwartku będzie głową naszej rodzinki, ale jaja.....:-D
luuuzna - my też przerabialiśmy Bebilon Pepti. Podobno Nutramigen jest o wiele gorszy. My braliśmy jak te kolki paskudne miał mały. Słyszałam, że taka skaza przechodzi z wiekiem. Teraz to gdzie się słyszy wszędzie alergia i alergia, ach... Ja też alergik jestem, ale za to sezonowy! Na pyłki trawek.

Alan od 1 miesiąca życia pił Nutramigen. Po paru miesiącach przeszedł na Pepti i pił go do 11 miesiąca życia :tak: Czyli on prawie całe życie na tych mlekozastępczych :tak: Bo i ja i T alergicy ;/

Ale Ci się nudziii Ania :-D

Monika grunt to silna wola - podobno dla matki najlepszy sposób do odstawienia od cycka to noc spędzona bez dziecka :tak: Nie wiem - zostaw małego z tatą i jedź do mamy albo oddaj Damianka na noc do babci :tak:

A my wczoraj mieliśmy iść do pasta &basta i oczywiście zlecieli się 'grupończycy', pełno rezerwacji...ale udało nam się zarezerwować stolik na dziś wieczór :tak: Mama i tak ma zostać do poniedziałku więc pójdziemy dziś :-)
A wczoraj T się uparł, że jak mamy możliwość spędzić wieczór fajnie to poszliśmy do kina :-)

Witajcie!
Pierwszy dzień bez mężusio-tatusia przeleciał, jeszte tylko 3 dni! Jakoś to przetrwamy! Ogładałam dzisiaj na TV24 film dokumentalny o małej dziewczynce z Haiti. Piękny był naprawdę. Trzeba się cieszyć, że u nas nie ma większych klęsk żywiołowych.

luuuzna - my też oboje alergicy jesteśmy! Udanego wieczoru!:-)

Mikka spoko luz będzie dobrze :) Najtrudniejszy pierwszy raz...potem się przyzwyczaisz :tak: Trzymam kciuki za Twoją psychikę :)

Asienka jaki tytuł dokumentu?

mikka - dasz radę, trzymam kciuki!:-)
luuuzna - wiesz tytułu nie znam, bo wtedy pranko kura domowa wieszała, ale są to cotygodniowe reportaze o 12.30 w niedzielę!

A my dziś u neurologa byliśmy...zapisał Alanowi syropek Kidabion. Czytałam skład i w sumie to Kwasy Omega i witaminy same...a Alanowi Omega 3 się przydadzą, bo on ryb nie je w ogóle ;/

reklama
luuuzna - no proszę, ja też chciałam małemu kupić zamiast tranu, ale wyczytałam,że jest od 3 roku życia. Małemu napewno witaminki przydadzą się. Mój to miesny smakosz, ale i tak podaje mu tran. Ksawuś za to warzywek nie znosi! Cóż każde bobo inne!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry