Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
monika373, mysiapysia23 a jak wasze wspomienia z porodu ?
No cóż,ten poród różnił się od pozostałych moich bo inna sala i wogóle 10 lat juz minęło.
Jak pisałam wcześniej dostałam ten przyspieszacz,balonik.Zdjęty miałam po 21.00.No i zaczęlobbbbbbbb coś się dziać czyli wody odchodziły.Jak poszłam w końcu do położnej zrobiła mi KTG i powiedziała że mogę iść już na porodówkę.Akurat żadna inna nie rodziła,jak spisała wszystkie dane na moją kartę to sobie wyszła a ja wytrzymać nie mogłam.Jak ją zawołałam to zajrzała i znów sobie poszła.Wkońcu przyszła z lekarzem(jakiś młody nie pamiętam nazwiska),przyszła jeszcze druga położna.Ja trząsłam się w bólach,powiedziała że szkodzę dziecku ale że dobrze słucham jej poleceń.
Urodziłam po chyba 4tym bólu partym.Nie było tak źle jak myślę.
Wcześniej myślałam że będą skakać na piłce czy przy drabinkach a tu leżeć musiałam na boku na łóżku.

a moja kolezanka z sali niestety sie uparla ze nie bedzie karmic bo nie i miala straszne wojny z poloznymi, one chcialy jej pomoc ale dziewczyna uwazala inaczej

. Ale niestety sale poporodowe pozostawiaja wiele do zyczenia 
)
)
)a do sniadania nic nie dostaniesz
jesli masz jakies pytania pisz