W Biedronce pieluchy są każdego rodzaju.Są po 29.99 normalnie teraz do jutra 26.99 z puzlami możesz kupić przydadzą się na później.Ja wczoraj kupiłam,ta układanka fajna z solidnego drewienka,ładne obrazki 6 zwierzątek.Miki narazie nie był zainteresowany,tylko wyciągał je i rozrzucał.
reklama
Witam się porannie!!!
Zaproszenie na grupę jeszcze do mnie nie dotarło
Troszkę mi się plany posypały, bo od wczoraj moja córka powinna wystartować w przedszkolu, ale w sobote dostała gorączki i zasmarkała no i siedzimy w domu. Jak wróciłam z nią od lekarza, to okazło się, że synek już też smarka więc mam mały szpital w domu. Na szczęście wychodzimy na prostą. Dobrze, że dziś nie ma wiatru, to dzieciarnię przespaceruję, bo wczoraj to był sądny dzień
Mój M też kupił w lidlu rajstopki i body, ale powiem szczerze, że ostatnim razem były lepsze jakościowo
A pieluszki używamy lokalne - bella happy :-)
Zaproszenie na grupę jeszcze do mnie nie dotarło

Troszkę mi się plany posypały, bo od wczoraj moja córka powinna wystartować w przedszkolu, ale w sobote dostała gorączki i zasmarkała no i siedzimy w domu. Jak wróciłam z nią od lekarza, to okazło się, że synek już też smarka więc mam mały szpital w domu. Na szczęście wychodzimy na prostą. Dobrze, że dziś nie ma wiatru, to dzieciarnię przespaceruję, bo wczoraj to był sądny dzień

Mój M też kupił w lidlu rajstopki i body, ale powiem szczerze, że ostatnim razem były lepsze jakościowo

A pieluszki używamy lokalne - bella happy :-)
malinka009
Fanka BB :)
Kasiu no nie mam pojecia co z tym zaproszeniem bo wyslalam juz kilka razy
Rechot dostała, nie wiem jak z luuuzna bo tez powinna dostac
bede probowac dalej
Rechot new born jest. Ja pierwszy raz uzylam jeszcze w szpitalu zeby sprawdzic czy maly nie bedzie uczulony zeby wrazie co polozna mi pomogla i wszystko ok. Ciesze sie bo wydac 30zl a 50 to dla mnie duza roznica. Uzywam tez biedronkowych chusteczek nawilzanych i w ogole jestem fanka biedronki, mamy tez sporo bodziakow ( kiedys byly takie fajne z dlugim rekawkiem to sie zaopatrzylam
) a dzis kupilam te pieluszki z puzlami- fajne sa
ale niestety kupilam ostatnia paczke bo wczesniej nie mialam kiedy pojsc i juz wszystko wysprzedane:-( bo bym ze 3 kupila ( przeciez i tak bede musiala)
a do lidla to nie wiem czy sie wybiore, z reszta piszecie ze juz pustki wiec pewnie nie zdaze

Rechot new born jest. Ja pierwszy raz uzylam jeszcze w szpitalu zeby sprawdzic czy maly nie bedzie uczulony zeby wrazie co polozna mi pomogla i wszystko ok. Ciesze sie bo wydac 30zl a 50 to dla mnie duza roznica. Uzywam tez biedronkowych chusteczek nawilzanych i w ogole jestem fanka biedronki, mamy tez sporo bodziakow ( kiedys byly takie fajne z dlugim rekawkiem to sie zaopatrzylam

a do lidla to nie wiem czy sie wybiore, z reszta piszecie ze juz pustki wiec pewnie nie zdaze

Hej kochane, a mam dziś nie najlepszy dzień
byłam dziś u diabetologa i dostałam insulinę
2 razy dziennie dawki będą się zmieniać jestem załamana i smutna nie ogarniam już tego ani menu mojego ani tych badań ani kłucia się po udach i ramionach
..mam dość popłakałam się jak dziecko
....jeszcze mam lęk przed igłami masakra
....jestem tym zmęczona a to dopiero polowa ciąży
...najgorsze jest to że muszę się sam kuć w uda i ramiona, w ramię nie boli ani trochę ale w udo to nic przyjemnego....
ja też jestem straszną Biedronkarą powaga, maja tanio i dobrej jakości więc jak można oszczędzić to czemu nie....
mam już troszkę ciuszków dla maluszka ale powiedzcie jakie macie sposoby na pranie takich ciuszków nie chcę kupować drogiego Jelpa ma cie jakieś inne tańsze sprawdzone????
pozdrawiam miłego wieczoru....

ja też jestem straszną Biedronkarą powaga, maja tanio i dobrej jakości więc jak można oszczędzić to czemu nie....
mam już troszkę ciuszków dla maluszka ale powiedzcie jakie macie sposoby na pranie takich ciuszków nie chcę kupować drogiego Jelpa ma cie jakieś inne tańsze sprawdzone????
pozdrawiam miłego wieczoru....
malinka009
a ja piore w dzidziusiu a do plukania mam jakies plyn z polo marketu (tani). ale tak czy tak zawsze wsypuje zwykly proszek i dodaje teg odla dzieci, tak mniej wiecej pol na pol i malemu nic nie jest 
co do insuliny Rechot z calego serca trzymam kciuki ale pamietaj ze lepsze do dla dzidzi niz wysokie cukry a przeciez insulina nie przenika przez lozysko. bedzie Ci ciezko bo jeszcze duzo przed Toba ale DASZ RADE !!!!!!!!!

co do insuliny Rechot z calego serca trzymam kciuki ale pamietaj ze lepsze do dla dzidzi niz wysokie cukry a przeciez insulina nie przenika przez lozysko. bedzie Ci ciezko bo jeszcze duzo przed Toba ale DASZ RADE !!!!!!!!!
dziewczyny jestem pełna obaw byłam wielkich dobrych mysli ze wszytko ok ze na pewno jest zdrowe bo co miesiąc USG i mówią ze wszytko ok ale zaczynam się bać ze sie urodzi chore że coś tam że umrze matko oszaleje chyba ciągle ryczę mam tego dość
nie wiem to chyba dobrze ze szybko zareagowali u innych reagują dużo później może to daje nam większe szanse
nie wiem to chyba dobrze ze szybko zareagowali u innych reagują dużo później może to daje nam większe szanse
malinka009
ja znalam mase mam z cukrzycowych na isulinie 
rechot nie masz sie czym martwic !!!!! lepsze to niz przekroczenia po nie trzymaniu diety !!!! we wczesniejszym poscie pisalam ze isulina nie przenika do dzidziusia !!! glowa do gory !!! wiem ze latwo mi pisac ale tez przeszla przez cukrzyce...

rechot nie masz sie czym martwic !!!!! lepsze to niz przekroczenia po nie trzymaniu diety !!!! we wczesniejszym poscie pisalam ze isulina nie przenika do dzidziusia !!! glowa do gory !!! wiem ze latwo mi pisac ale tez przeszla przez cukrzyce...
reklama
Rechot nie denerwuj się, bo to szkodzi jeszcze bardziej. Będzie dobrz, a to jest wszystko po to żeby właśnie tak było i nie twórz czarnych scenariuszy, nie szukaj po necie czegoś na potwierdzenie Twoich obaw, bo zwariujesz. Ciesz się, że była szybka reakcja i jeszcze chwila i będzie po wszystkim.
Ja piorę ubrania w dzidziusiu i płyn do płukania też mam dzidziuś albo bambi. Nawet Martyny ubrania piorę w tym proszku, bo dzieciowe piorę wtedy razem. Chciałam ostatnio jej zmienić proszek. Kupiłam vizir sensitiw z pozytywną opinią i dostała wysypki
Troche kicha, bo te dziecięce nie dają rady z jej plamami, ale odczekam i spróbuję jeszcze raz albo zobaczę inny proszek.
Ja piorę ubrania w dzidziusiu i płyn do płukania też mam dzidziuś albo bambi. Nawet Martyny ubrania piorę w tym proszku, bo dzieciowe piorę wtedy razem. Chciałam ostatnio jej zmienić proszek. Kupiłam vizir sensitiw z pozytywną opinią i dostała wysypki